Primul meci la Nojorid; La Cheresig vine echipa din Aștileu; Rezultate și program ”duminical”

Am ales azi să fiu prezent la meciul din Liga 5 de la Nojorid, pe noul teren al unei noi echipe, INTER NOJORID care, de la ora 14:00 va întâlni echipa Zorile Buntești. E un meci interesant mai ales că debutează Alin Cearnău. E unul dintre cei mai îndrăgiți fii ai satului, la fel ca fratele său, George Cearnău, devenit proaspăt tătic. Ce credeați, că la nivelul acesta nu sunt impresari? Și încă de mare valoare, Alin Cearnău fiind impresariat de Ionel Teșan, un mare sprijin pentru fotbalul local. ”Am încredere deplină în Alin! Azi o să arate ce poate”, a declarat Ionel Teșan care a ținut să mulțumească pentru sprijinul acordat echipei viceprimarului Cristian Tripa, care s-a preocupat de organizarea jocului.

Dacă toate sunt bune și drumurile line și mai libere, avem șansa de a ajunge, cu sonorizare cu tot, la Cheresig unde echipa locală Voința, primește vizita băieților de la Aștileu. Partida de la Cheresig va începe la ora 17:00. Primarul comunei Toboliu, Adrian Crăciun este așteptat și el la meci. ”Cuvântul de ordine este victoria. Nu concepem alt rezultat. Am scăpat, printre degete, punct sau chiar puncte la Tărian”, a spus managerul echipei din Cheresig, Petre Cristea.

Alte două meciuri interesante, în ”zonă” se joacă în Liga 4: la Sântandrei, între Crișul și Izvorul Cociba Mare și la Livada între CSC Nojorid Livada și CAO 2, ambele având aceeași oră de start: 17:00.

REZULTATE

Liga 4 Seria Nord

CS Diosig – Crișul Aleșd 4-1

CS Oșorhei – Foresta Tileagd 0-3

Viitorul Borș – Unirea Valea lui Mihai 2-1

Vulturii din Săcueni – Slovan Valea Cerului 0-0

Liga 4 Seria Sud

FC Universitatea Oradea – Voința Ciumegjiu 10-1

Olimpia Salonta – Victoria Avram Iancu 1-2

17:00 CSC Nojorid Livada – CAO 1910 Oradea 2

17:00 Crișul Sântandrei – Izvorul Cociuba Mare

Liga 5 Seria Nord

17:00 Voința Cheresig – Inter Aștileu

17:00 Minerul Șuncuiuș – Viitorul Tărian

17:00 Locadin Țețchea – CS Diosig 2

17:00 Viitorul Bratca – AS Vadu Crișului

Liga 5 Seria Sud

14:00 Inter Nojorid – Zorile Buntești

15:00 Viitorul Batăr – Vulturi Dobrești

17:00 Vida Pomezeu – AS Olcea

17:00 Biharea Vașcău – Unirea Roșia

Din aceeași categorie