MINIFOTBAL: Supercupa României se dispută la Oradea

Aconalex Oradea

Oradea a obținut organizarea finalei Supercupei României la minifotbal. Competiția va avea loc în perioada 4-6 iunie 2021 și va fi organizată la Baza Tineretului și Baza AEK. Probabil, datorită formatului inedit, va fi cea mai tare competiție națională din istoria minifotbalului românesc. La întrecere vor lua startul campioanele din toate județele țării la care se adaugă capitala.

”Toate campioanele din minifotbalul românesc vor fi la Oradea. Va fi extrem de puternic acest turneu la care vor participa cei mai buni jucători din România. Federația de Minifotbal a României ne-a încredințat această organizare în urma numeroaselor competiții organizate aici sub egida forului românesc”, a spus Spiros Baltsavias, managerul campioanei AEK Oradea.

”Întrecerea va avea un format inedit. Competiția de la Oradea va reprezenta nu numai lupta pentru un trofeu ci și un criteriu de calificare la turneul final al Campionatului Național care sperăm să-l organizăm în luna iulie.” , precizează Ioan Onicaș, președintele Federației de Minifotbal a României.  

Primele calcule arată că la Oradea vor fi prezenți peste 700 de jucători astfel că se va respecta ultimul protocol medical pe bază de testări rapide antigen.

Baza sportiva Tineretului

Supercupa României se va disputa pe 8 terenuri: 6 la Baza Tineretului și 2 la Baza AEK.

Județul Bihor va fi reprezentată de campioana AEK Oradea, întărită în acest an cu golgheterul României de la Socca World Cup, Andrei Nemițanu, cvadruplul campion european cu naționala României, Mircea Popa și cel mai bun jucător de la ERUO 2018, Dragan Paulevici.

Ultimul turneu final de Campionat Național a avut loc la Oradea în 2019, încheiat cu succesul echipe Nova Vita Tg., Mureș.

Din aceeași categorie