MINIFOTBAL: AEK Oradea câștigă amicalul de la Zalău cu Dia Guard Cipricom

Gazon sintetic

Disputat în cochetul balon al Bazei Onix Traian din Zalău, amicalul dintre Dia Guard Cipricom și AEK Oradea, s-a încheiat cu succesul echipei bihorene, cu scorul de 5-3 (2-2). Cele două echipe au convenit ca întâlnirea să se dispute pe durata a două reprize de câte 30 de minute.

Dia Guard Cipricom

Pofta de joc a celor două multiple campioane ale Sălajului și Bihorului, calitatea jucătorilor, absența jocurilor tari din ultimul an, a competiției propriu zise, au oferit atuuri convertite în goluri superbe și multe faze de poartă. Un amical ce a reamintit de marile meciuri ale Campionatului Național.

Amicalul, desfășurat în condiții pandemice respectate, supervizat chiar de președintele Federației de Minifotbal a României, a început cu două goluri reușite de AEK, prin Cristi Andor și Balogh. Finalul primei reprize a aparținut gazdelor care au reușit să egaleze cu două goluri marcate într-un interval de trei minute, astfel că, la pauză scorul era egal: 2-2. Bode, fostul jucător al Bihorului Beiuș, a creat multe faze periculoase la poarta orădenilor.

Partea secundă a aparținut trupei pregătite de Spiros Baltasavias. Titular în reprezentativa de minifotbal a României, Mircea Ciucă, a avut parte de un debut fulminant la AEK Oradea, reușind o prestație excelentă, cu două goluri marcate.

Mircea Ciucă a avut o evoluție excelentă

CASETA TEHNICĂ

Dia Guard Cipricom – AEK Oradea 3-5 (2-2)

Au marcat: Bode 26, Ciaca 28, Pavel 34/Andor 6, Balogh 24, 41, Ciucă 32, 45

Dia Guard Cipricom: Bogdan – Țiriac, Bode, Sabou, Ciaca, Pavel, Gaidoș, Mureșan, Kordis, Rodină. Antrenor: Florin Pop.

AEK Oradea: Egri – Ciucă, Micaș, Andor, Balogh, Daina, Birta, Iova, Câmpan, Teșan. Antrenor: Spiros Baltsavias.

”Sperăm ca relaxarea să apară cât mai repede pentru a relua competițiile în minifotbalul românesc” – Ioan Onicaș, președinte Federația de Minifotbal a României

”A fost un joc bun de ambele părți. Felicit echipa AEK Oradea pentru succesul obținut. Ne era dor de astfel de meciuri”, – Florin Pop, antrenor Dia Guard Cipricom Zalău.

”Am evoluat peste așteptări în acest joc. Felicit jucătorii pentru prestație. Așteptăm cu nerăbdare ziua în care o să putem relua competițiile. Sunt convins că jocul de azi s-ar fi disputat cu tribune arhipline”, – Spiros Baltsavias, antrenor AEK Oradea.

Din aceeași categorie