LIVE TEXT: CSC Sânmartin – Minaur Baia Mare 4-2 FINAL!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

CSC Sânmartin și Minaur Baia Mare se întâlnesc la Sânmartin într-un joc restanță contând pentru etapa a 6-a din Liga 3. Bihorenii au produs marea surpriză reușind să se impună cu scorul de 4-2! La 2-2 oaspeții au irosit o lovitură de la 11 metri! Maramureșenii suferă primul eșec în actuala stagiune. Până la urmă au pățit ce-a pățit la Sânmartin și Recea în Cupa României. Au luat un careu de goluri.

Minutul 90: Paul Suciu scapă singur și îl execută pe Fila cu o scăriță! 4-2!!!

Minutul 86: Alex Sorian transformă lovitura de la 11 metri!!! 3-2

Minutul 86: Pop îi deschide perfect pe Paul Suciu care este faultat, în careu, ca ultim apărător de Paul Cristian. Penalty pentru Sânmartin și eliminare pentru Cristian, numărul 20 la oaspeți.

Patiseria Rustic Salonta

Raul Baciu este faultat clar în careul băimărean dar continuă faza care n-are niciun rezultat. Între timp la gazde Ionuț Ban a fost înlocuit de Tiponuț.

Minutul 76 Henț în careul gazdelor, penalty pentru oaspeți. Execută Mircea Donca, pe lângă poartă!

Minutul 72: Aproape de autogol Jean Prunescu la o centrare în fața porții oaspeților.

Minutul 67: Fază șnur legată de băimăreni care duc mingea în fața porții lui Barabas de unde Serediuc înscrie plasat, în stânga portarului: 2-2,.

Vasile Pop (golgheter la Baia Mare) și Sergiu Pop (golgheter la Sânmartin) se întrețin la marginea terenului. Vasile a marcat de ziua lui dar a fost înlocuit la pauză. Sergiu n-a evoluat fiind suspendat.

Minutul 62: Fila salvează incredibil la reluarea centrală, din doi metri a lui Florin Pop! Sânmartinul ratează ocazii uriașe.

Minutul 54: Paul Suciu preia perfect și din alergare șutează violent în bara transversală!

La pauză băimărenii fac o triplă schimbare. Ies Vasile Pop, Valer Giurgiu și Andrei Ofrim și intră: Mark Parnău, Ionuț Măhălcean și Cosmin Berindea.

Minute excelente pentru CSC Sânmartin! Paul Suciu trimite excelent în fața porții, Sfârlea este faultat în careu, dar mingea ajunge la Ionuț Ban care trimite în poartă! 2-1

După o dominare copioasă CSC Sânmartin reușește egalarea! Pe un presing, portarul Fila greșește pasa și Dardai îi execută cu un lob de la aproape 40 de metri! 1-1

Jocul a debutat cum nu se poate mai prost pentru bihoreni. Un șut al lui Giurgiu a fost scos de sub transversală de Barabaș iar la cornerul care a urmat, sărbătoritul zilei, Vasile Pop a reușit să trimită în plasă, cu puțin noroc deși se afla singur pe bara doi. (0-1).

CASETA TEHNICĂ

CSC Sânmartin – Minaur Baia Mare 4-2 (2-1)

Au marcat: Denis Dardai 26, Ionuț Ban 31, Alex Sorian 87 penalty, Paul Suciu 90/Vasile Pop 2, Sebastian Serediuc 67

CSC Sânmartin: Barabaș – Dardai, Pintea, Lupșe, Arsene – Fl. Pop, Habakuk, Ionuț Ban, Sfârlea (56 Baciu) – Sorian (90 Cuc) – Suciu. Antrenor: Cosmin Bodea

Minaur Baia Mare: Fila – Prunescu, Tânc, Szekely, Cristian – Ofrim (46 Parnău), Donca, Giurgiu (46 Măhălcean), V. Pop (46 Berindea) – Minteuan, Serediuc (85 Hațiegan).

Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Marius Bălan (Cluj), Antal Csaba (Cluj)

Observatori: Silviu Mocanu (Arad), Teodor Biriș (Hunedoara).

Din aceeași categorie