LIGA 4: Crișul Sântandrei se impune în meciul cu Livada

Aconalex Oradea

Crișul Sântandrei a debutat cu dreptul în play off prin succesul cu 3-1 obținut în fața echipei din Livada.

Partida a început cu execuția decarului oaspeților, Leo Jurcă, acesta trimițând de la 55 de metri, peste Verdeș dar mingea a căzut la jumătate de metru de bară. Gazdele au ripostat în minutul 20 când voleul lui Letan a fost respins de Morar. Au urmat două șuturi pe lângă expediate de Mihuța după care Balogh a primit o minge la 16 metri central și singur cu portarul a trimis în colțul din dreapta acestuia (1-0). Partea secundă a fost la fel de animată. Balogh a câștigat prim planul la o minge în adâncime, și-a valorificat viteza superioară și a fost oprit doar prin fault de Bene, în suprafața de pedeapsă. A executat perfect Dobrescu pentru 2-0.

În minutul 72 Dobrescu a țintit bara pentru ca șutul lui Balogh să fie oprit de Morar în doi timpi. Și a venit minutul 76 când Adi Micaș a reluat de la peste 25 de metri din vole, cu stângul, direct în vinclul din stânga lui Verdeș. Un euro-gol de pus în ramă (2-1). Replica a venit de la același Balogh pe o contră 3 vs 2 șut reținut de Morar. Dobrescu putea face 3-1 la o reluare de cap din 6 metri dar din unghi

Dar tot Dobrescu a închis tabela la 3-1 după ce și-a făcut sigur o minge transformată în gol cu un șut plasat.

Jocul s-a încheiat cu ratare mare a lui Mădălin Popa care, din 6 metri, a reluat peste transversală.

CASETA TEHNICĂ

Crișul Sântandrei – CSC Nojorid Livada 3-1 (1-0)

Au marcat: Balogh 35, Dobrescu 64pen, 86/Micaș 76

Sântandrei: Verdeș – Letan, Habakuk, Matei, Eusebiu Pop – Mascia (87 Nicoruț), Novak, Covaciu (78 Sebeșan), Balogh – Mihuța (61 Șumălan), Dobrescu (87 Gavriș). Antrenor: Petre Gabor.

Livada: Adr. Morar – Bene, Mădălin Popa, Moisi, Fazekas – Moga (70 Ambro), Jurcă, David, Negrea (81 George Cornea) – Micaș, Marian Pop. Antrenor: Mădălin Popa.

Cartonașe galbene: Răzvan Matei, Eusebiu Pop / Adi Micaș, Leo Jurcă, Marian Pop

Arbitri: Adrian Pal – Marius Matica, Ovidiu Timar. Observator: Florin Marian.

Din aceeași categorie