Liga 3 DSP: Băieții de la CAO întorși din autocar și învinși de eroarea de regulament

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Nu mai este nimic de înțeles. CAO trebuia să se deplaseze la Zalău pentru restanța cu liderul SCM. Inițial jocul a fost amânat din cauza celor 18 cazuri de COVID 19 ale lui CAO. De această dată SCM Zalău a avut două cazuri de COVID 19. La ora 9:00 în dimineața acestei zile de duminică, 22 noiembrie, lotul lui CAO se afla în autocar pentru a pleca spre Zalău. La 9:30 au coborât din el, cel mai probabil învinși la masa verde. Din informațiile pe care le deținem SCM Zalău nu are aviz nici pozitiv, nici negativ din partea DSP Sălaj. Conform regulamentului un meci poate fi reprogramat o singură dată. A doua oară, dacă nu se dispută, va fi pierdut de echipa din cauza căreia nu s-a disputat prima dată!

”La 8:45 ne-am întâlnit la stadion pentru a pleca spre Zalău. La ora 9:00 era programată plecarea. Pe site-ul FRF jocul era programat. S-au dat telefoane pentru că existau informații că SCM Zalău are două cazuri de COVID 19. Să nu facem deplasarea degeaba. Abia la ora 9:30 am fost informați, din partea FRF că jocul nu se mai dispută. Am înțeles că SCM Zalău nu are aviz nici pozitiv, nici negativ. Păi e vina noastră că nu au aviz de la DSP?”, a spus antrenorul lui CAO, Florin Farcaș.

Regulamentul făcut de FRF pentru această perioadă în care COVID-19 afectează competițiile este unul cu o IMENSĂ EROARE într-o situație de genul celei întâlnite la această restanță de la Zalău. Eroare recunoscută de toți cei implicați în fotbalul românesc, însă neîndreptată până în acest moment.

În situația în care un meci nu se poate disputa la data inițială, acesta poate fi reprogramat o singură dată. E și cazul jocului SCM Zalău – CAO, care nu s-a putut desfășura din cauza cazurilor de COVID-19 de la trupa orădeană. Meciul a fost reprogramat pentru astăzi, iar situația cu probleme din cauza noului coronavirus se repetă. De această dată însă, nu poate juca echipa din Zalău.

Numai că, de această dată, meciul nu mai poate fi reprogramat, ci va fi decis la ”masa verde” de Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Însă pierzătoarea este prima echipă din cauza căreia nu s-a putut disputa jocul, deci CAO.

*NOTĂ PERSONALĂ: SCM Zalău nu este un lider întâmplător. Este, probabil, cea mai bună echipă din serie. O echipă cu alură, care arată bine. O echipă cu fotbaliști. Jocurile în acest sezon atipic, sunt puține. Și nici acelea nu se joacă.

FRF cunoaște eroarea. Este momentul la diriguitorii FRF să ia măsura cuvenită. Prima dată n-am jucat din cauza mea. A doua oară din cauza ta. Logică e reprogramarea partidei. Dacă nu se poate juca nici a treia oară, pierde echipa din cauza căreia nu s-a putut juca.

Aceea de a reprograma aceste meciuri decise la masa verde, cu un aviz de la DSP. Un meci se câștigă pe teren, nu la Direcția de Sănătate.

Nu vă supărați pe mine dar ăsta nu mai este fotbal.

Din aceeași categorie