La Baza Sportivă ”Tineretului” se joacă și teqball, noua senzație în lumea disciplinelor sportive!

Aconalex Oradea

Teqball este noua senzație din lumea sportului și a disciplinelor sportive. Un sport, care seamănă, izbitor cu fotbal-tenisul doar că se joacă pe o masă curbă, în genul mesei de ping-pong. Se poate juca simplu sau dublu, cu reguli destul de simple.

La Baza Sportivă Tineretului din Oradea a fost inaugurată masa de TEQBALL, iar printre jucătorii care au evoluat în primul joc se numără doi dintre cei mai tehnici jucători de fotbal orădeni: Sebastian Achim și Tibi Szeles.

”Este un joc foarte interesant, captivant, care îmbină tehnicitatea din jocul de fotbal cu viteza de reacție, execuția, într-un timp scurt și pe o suprafață mică, elemente ce impun și o viteză de gândire rapidă. Masa de joc stă la dispoziția doritorilor, la Baza Sporitvă Tineretului”, a declarat administratorul, Spiros Baltsavias.

Jocul este reprezentat la nivel internațional de Federația Internațională de Teqball (FITEQ). După ce o serie de fotbaliști celebri au fost atrași de noul sport, acum se urmărește chiar includerea TAEQBALL în rândul disciplinelor olimpice!

Din aceeași categorie