Incredibil! Două vedete ale baschetului mondial, Kobe Bryant și Robert Archibald, au decedat în ultimele două zile!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Plină de finale, care mai de care, lumea sportului mondial a fost zguduită în această seară de duminică, 26 ianuarie, de vestea decesului celebrului fost baschetbalist Kobe Bryant. Acesta a murit la 41 de ani, în urma unui accident de elicopter petrecut în Calabasas, California. 

Din primele informaţii, în aparatul de zbor s-ar mai fi aflat patru persoane. Niciuna dintre persoanele din elicopter nu a supravieţuit, fiind confirmate cinci decese.

Chiar duminică dimineață, (vineri seară în SUA, Kobe Bryant fusese depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA). Kobe Bryant postase și un mesaj de felicitare pentru James: „Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”. 

Kobe Bryant a jucat două decenii (între 1996 și 2016) anul în care s-a retras, numai pentru marea sa dragoste, Los Angeles Lakers. Face parte din galeria imenșilor jucători care au evoluat vreodată în NBA. Era cunoscut pe plan mondial la cel mai înalt nivel, iubit de public și respectat de adversari.

SC Rozsdas Service SRL

Kobe era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.

Vestea care cutremură sportul mondial vine la o zi după cea a dispariției lui Robert Archibald (39 de ani). Născut în Scoția, Robert se afla în Illinois, Statele Unite ale Americii în momentul în care a decedat, iar până în prezent nu se știe ce a dus la tragicul eveniment. Scoțianul a jucat pentru: Memphis Grizzlies, Phoenix Suns, Orlando Magic, Toronto Raptors.  

sursa foto reprezentativ : St Lucia Time News

Din aceeași categorie