Ghinion pentru Marius Hosu care a ratat debutul în Italia. ”O să tai gipsul”! Mesaj pentru ”Codo”

Golgheterul lui CA Oradea în acest sezon, atacantul Marius Hosu (9 goluri), a ratat debutul la noua sa echipă Nibbiano & Valtidone (Liga 5 din Italia) în urma unui ghinion teribil. Și-a facturat metacarpienele, la al un antrenament, acum mai bine de două săptămâni și are mâna în gips! Nibbiano & Valtidone va juca mâine, de la ora 15:30 (ora României), în deplasare cu Bibbiano San Polo, ultima clasată. Jocul se va disputa pe Stadio San Polo d’Enza.

”Sunt nerăbdător să joc! Am avut acest ghinion. Mi s-a recomandat să mai țin gipsul însă e diferența doar de o zi. Am hotărât să-l tai singur, să pot juca mâine”, ne-a declarat, în această dimineață Marius Hosu care se pregătea de antrenament. ”Apropo, am văzut că ați publicat știrea cu Codo, care a marcat și a dat o pasă de gol la debut! Vreau să-i transmit felicitări fostului meu coleg și că mă bucur de modul în care a jucat”.

Nibbiano & Valtidone a urcat în clasament în urma victoriilor din ultimele două etape: 3-1 cu Real Formigine și 2-1 în jocul cu Modenesa Calcio. Cele șase puncte au dus echipa pe locul 5, la egalitate cu locurile 3-4 și la numai la un punct de locul 2! În condițiile în care echipa lui Marius Hosu are un meci mai puțin disputat. Mai mult, etapa viitoare se va juca o veritabilă finală pentru locul 2 între: Nibbiano & Valtidone și Rolo!

Meciul de duminică pare facil pentru Nibbiano & Valtidone însă, în tur, ultima clasată a luat un punct chiar pe terenul acesteia, partida încheindu-se la egalitate: 1-1!

CLASAMENT

1 Cittadella Vis Modena 35 pct / 16 meciuri

2 Rolo 31 pct / 16 meciuri

3 Colorno 28 pct/16 meciuri (+12)

4 Piccardo Traversetolo 28 pct/16 meciuri (+12)

5 Nibbiano & Valtidone 28 pct/15 meciuri (+8)

6 Fidentina 24 pct/16 meciuri

7 Arcetana 24 pct/16 meciuri

8 Real Formigine 24 pct/16 meciuri

/////////////////////////////////////

15 Bibbiano San Polo 6 pct/15 meciuri

Din aceeași categorie