Eșec pentru ”puștimea” de la Luceafărul și la Șomcuta

Patiseria Rustic Salonta

Conform tradiției, Luceafărul a avut la îndemână rezultatul pozitiv dar a pierdut din nou. S-a întâmplat la Șomcuta Mare unde echipa antrenată de Cipri Dianu a condus cu 1-0 și 2-1 pentru a ceda cu 2-4.

Luceafărul a deschis scorul în minutul 9 când Incursiunea în viteză a lui Remus Toderici a fost finalizată cu un șut respins de Roșiianu dar Alex Jurcuț a venit pe urmărire și a șutat sub bara transversală (0-1). Șapte minute mai târziu a venit hențul lui Ștef, în careu. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Nemeș (1-1). După jumătatea primei reprize Marina a trimis o minge lungă, în adâncime, Jurcuț a preluat pe lângă fundași a înscris plasat (1-2). După pauză Rădnueață, intrat de cinci minute, l-a surprins pe Mhelea cu un șut pe colțul scurt (2-2). După trei minute Mihelea iese pe lângă minge iar Răduneață a marcat în poarta goală (3-2). Gazdele au închis tabela cu șapte minute înainte de final când Sergiu. David a șutat imparabil după o acțiune personală (4-2).

Dianu a aruncat în teren un copil de 15 ani, Alex Gondor iar acesta a nimerit transversala pentru ca mingea, revenită în fața porții, să fie trimisă peste transversală de Marina.

CASETA TEHNICĂ
Progresul Șomcuta Mare – Luceafărul 4-2 (1-2)
Au marcat: Nemeș 16 penalty, Răduneață 63, 66, David 83 / Jurcuț 9, 25
Progresul: Roșiianu – Tutuță, Pașca (37 Gherghel), Lazăr, Bud, Illes (46 Bîrle), Bușică (Cormoș), Negreanu, Sg. David, Nemeș (58 Răduneață). Antrenor: Cristian Bogdan

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Luceafărul: F. Mihelea – Fl. Drăgan, Ștef (83 Lacatâș), Laza, Pintilie, Covaciu, Higyed, Toderici, Marina, Al. Jurcuț, A. Farcaș (80 Al. Gondor). Antrenor: Ciprian Dianu.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Patrick Sandu, Marius Talpoș (toți din Timișoara).
Observatori FRF: Constantin Por (Satu Mare), Leontin Moga (Zalău)

sursa foto: facebook.com/ PROGRESUL SOMCUTA MARE

Din aceeași categorie