Dosarul lui Zeno Bundea a fost respins! Cum a reacționat fostul jucător

Patiseria Rustic Salonta

Întrunită în ședință azi (vineri 12 februarie 2021) la sediul AJF Bihor, comisia de validare a dosarelor de candidatură a decis RESPINGEREA dosarului de candidatură la președinție al lui Zeno Bundea pentru neîndeplinirea condițiilor prevăzute de articolul 44, punctul g, din Statutul AJF Bihor: „au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani, una din următoarele funcții: președinte AJF Bihor/LPF, FRF, vicepreședinte AJF Bihor/LPF, FRF, președinte al unei comisii permanente din cadrul AJF Bihor/LPF, FRF sau președinte de club asociație indiferent de nivelul de competiție…”

Prezenta decizie poate fi atacată la Comisia de soluționare a contestațiilor din cadrul AJF Bihor până la data de 19.02.2021 orele 12.00.

Zeno Bundea a declarat, la aflarea veștii: ”Am depus toate actele cerute. Comisia de validare a considerat că nu îndeplinesc toate cerințele. Eu am dorit să intru în această cursă cu intenția de a aduce un plus în fotbalul bihorean”. Întrebat ce va face mai departe, Zeno a răspuns elegant: ”Mă voi ocupa  de copilașii mei de la Zenit, așa cum am făcut și până acum. Mai mult nu comentez”.

În aceeași ședință au fost validate următoarele candidaturi:

SC Rozsdas Service SRL

Radu Traian Bitea pentru funcția de președinte al AJF Bihor

Vesa Valentin Dan și Sabău Constantin pentru funcția de vicepreședinte a AJF Bihor

Fogarasi Ciprian Robert pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 4-a.

Durgheu Alin Viorel pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 5-a.

Mudura Dorin Ioan pentru funcția de reprezentant al echipelor cu activitatea exclusivă de copii și juniori.

Din aceeași categorie