Crișul Sântadrei trece de CAO Primavera și așteaptă ”derbyul” cu Livada

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Tribune pline la Sântandrei unde, pe o vreme superbă, cu o atmosferă frumoasă și pe un gazon excelent pentru această perioadă a anului, echipa locală, Crișul Sântandrei a reușit să continue șirul victoriilor cu un succes în fața echipe CAO Primavera: 3-1. Se poate spune că duminică a fost ca o zi de sărbătoare pentru Sântandrei. Partida a contat pentru etapa a 12-a a Ligii 4 Bihor. Seria Sud.

Jocul a opus o echipă gazdă cu multe valori certe, cu multă experiență, unei echipe de tineri dispusă să alerge, rezultând un joc plăcut ochiului. După o jumătate de oră de joc oaspeții au fost cei care au spart gheața la o fază la care mingea a fost aruncată în spatele liniei de patru fundași a gazdelor iar Paul Chiș Toie l-a învins cu mult calm pe Verdeș (0-1). Gazdele au egalat la zece minute distanță, grație superiorității pe benzi. La o astfel de fază urmată de o centrare, impozantul Șumălan a profitat de o ”așezare” și l-a învins pe Radu Bob (1-1). Tânăra echipă condusă de Claudiu Mutu a acuzat șocul și a încasat și golul doi la atacul imediat următor când fundașii lui CAO au acordat un corner. Laurențiu Prundaru a centrat perfect pe bara 1 de unde Robi Turcan a adus ”Crișul” în avantaj cu o reluare de cap (2-1), în prelungirile primei reprize.

Cu sun sfert de oră înainte de final, schemă, Novak – Covaciu la o lovitură liberă, centrare a celui din urmă, în fața porții goale iar căpitanul Răzvan Matei a îndeplinit o simplă formalitate stabilind totodată și scorul final: 3-1 în favoarea echipe pregătite de Petre Gabor.

Până la urmă un succes meritat al Crișului Sântandrei, în fața unei echipe de mare perspectivă cu zece jucători de 17-18 ani și cu Paul Chi Toie, la 22 de ani, cel mai ”bătrân” jucător. Gruparea din Sântandrei pregătește acum derbyul pentru supremația în serie, urmând să întâlnească duminică, ocupanta locui secund în ierarhie, CS Nojorid Livada. De altfel, printre spectatori s-a numărat și Mădălin Popa, antrenorul echipei din Livada. Partida este programată duminică, 27 martie, de la ora, 15:00 la Livada.

CASETA TEHNICĂ

Crișul Sântandrei – CAO Primavera 3-1 (2-1)

Au marcat: Șumălan 43, Turcan 45, Răzvan Matei/Paul Chiș Toie 33

CRIȘUL: Verdeș – Turcan, Letan, Matei 75, Cori Chiș – Prundaru (83 Nicoruț), Novak (75 Habakuk), Mihuța (7 Balogh), Covaciu (83 Sebeșan)– Șumălan, Dobrescu. Antrenori: Petre Gabor și Alin Pintea.

CAO: Radu Bob – Lazăr, Oșvat, Tuderici, Radu Chindlea – Săutiuț (75 Bone), Raul Pop, Paul Chiș Toie (88 Mal), Andrei Chindlea – Alex Balint (60 Bozsik), Sandro (75 Bilt). Antrenor: Claudiu Mutu; director sportiv. Stelian Farcău

Cartonașe galbene: Balogh, Prundaru, Roli Novak / Săutiuț, Horia Lazăr, Sebastian Oșvat

Arbitri: Adrian Pal – Marius Andor, Geroge Urs. Observator: Stefan Galovits.

Din aceeași categorie