Cipri Dianu ”bifeză” ligă după ligă! A preluat echipa de Liga 3 FC Luceafărul

Trimite CRED prin SMS la 8844

În câteva luni Ciprian Dianu își trece în CV-ul de tehnician pregătirea unor echipe din Liga 4 (Crișul Sântandrei), Liga 2 (secundul lui Cristian Lupuț la Viitorul Pandurii Tg. Jiu) iar acum FC Luceafărul Oradea (Liga 3). Știrea mutării pe banca Luceafărului a fost confirmată de președintele clubului, Lucia Vladimirescu.

După ce antrenorii echipei Luceafărul Oradea Dragoș Militaru și Moundir Moussaddak și-au reziliat contractele cu gruparea bihoreană, pe banca tehnică a fost instalat fostul căpitan al lui FC Bihor, Ciprian Dianu. ”Ciup” a fost în tur secundul lui Cristian Lupuț la Viitorul Pandurii Tg. Jiu însă nu are în CV multe echipe. A stat mulți ani la Crișul Sântandrei după care s-a așezat pe banca Unirii Oșorhei cu care a promovat în Liga 4 și s-a mutat, cu tot lotul la… Crișul Sântandrei! A și jucat în sezonul trecut, ultima partidă, cea de pe teren propriu cu Olimpia Salonta.

La 43 de ani, Ciprian Dianu preia echipa de pe locul 3 la finele turului, în Seria 5 din Liga 3. Ca jucător a evoluat la: Gloria Bistrița, U Cluj, CSM Reșița, FC Bihor, Poli Iași, Dacia Mioveni, Diosgyor, Zalaegerszeg, Crișul Sântandrei, Unirea Oșorhei.

Ciprian Dianu este fiul reputatului fost fundaș al lui FC Bihor, Virgil Dianu, selecționat de Mircea Lucescu, în 1984, în echipa națională.

Din aceeași categorie