CAO debutează cu un succes în play off!

Work Clean

CAO a debutat cu dreptul în faza a doua a Ligii 3, printr-o victorie cu 2-0 în fața echipei Someșul Dej. Pe ”Municipalul” din Oradea golurile echipei orădene au fost marcate de Adi Popa și Sergiu Jurj, jucători veniți la CAO în pauza de iarnă.

N-a fost un meci ușor pentru CAO. Orădenii au avut prima ocazie la șutul lui Cherman de la distanță, reținut de Boison (7). A fost faza care a anunțat golul ”căzut” în minutul 17 în urma unei faze fixe. Mingea a fost trimisă în careu din lovitură liberă pentru Adrian Popa care, nemarcat, a șutat plasat deschizând scorul (1-0). O altă fază fixă a adus emoții pentru gruparea din Dej însă Gunie a trimis tare, prin fața porții (22). La poarta cealaltă Suciu a executat o lovitură liberă de la 20 de metri dar pe lângă. Barabaș a oprit egalarea chiar după reluare la șutul golgheterului din Dej, Visic iar la poarta adversă  Gunie a șutat pe lângă.

CAO a reușit să rupă echilibrul în minutul 72 când o filtrantă, l-a pus în situație de singur cu portarul pe Sergiu Jurj care a finalizat în stil de mare atacant, a driblat portarul și a trimis în poarta goală (2-0). Gunie numai la gol nu s-a lipit cu un șut pe lângă din colțul careului mic iar șutul lui Chitaș a fost scos de portarul advers în corner. Finalul a aparținut Dejului. Visic a ratat o ocazie monumentală cu poarta goală, șut peste, pentru ca Emanuel Negru să șuteze în transversală.

Până la urmă statistica reține victoria echipei orădene, extrem de utilă în lupta pentru locul 2 al ierarhiei.

CASETA TEHNICĂ

CAO 1910 Oradea – Someșul Dej 2-0 (1-0)

Au marcat: Adrian Popa 19 Sergiu Jurj 72

CAO: Ad. Barabaș – M. Kovacs, Cl. Petruș, D. Stan – ctp., D. Lupșe – G. Cherman (min. 72 Cîrjan), R. Ardelean (min. 90+1 R. Săutiuț) – R. Gunie, Ad. Popa (73 D. Marina), Fl. Chitaș (min. 90+1 A. Chindlea) – Sg. Jurj (min. 73 M. Ion). Antrenor: Florin Farcaș

Someșul: Boison – Maxin, Negru, Kovacs, Al. Papp (81 P. Chiș) – Creciunesc (46 Vitan), Suciu (81 Dobrea) – Rad, Ciurcui, Cristea (70  Babiciu) –  Visic. Antrenor: Dănuț Șomcherechi

Arbitri Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Casian Băla (Arad) şi Daniel Lar (Baia Mare)

*Într-o alăt partidă Lotus Băile Felix a cedat la Baia Mare cu Minaru (0-4).

CLASAMENT

1 MINAUR 45 PCT

2 CAO 42PCT

3 Someșul 35 pct

4 Lotus 29 pct

Din aceeași categorie