Ca să vezi… CSM Satu Mare, CAO și Someșul Dej au promovat toate în Liga 3!

Trimite CRED prin SMS la 8844

CSM Satu Mare, CAO și Someșul Dej, echipele repartizate în aceeași mini-grupă de baraj pentru promovarea în Liga 3 și-au îndeplinit obiectivul. Se vor regăsi, toate, la startul Ligii III sezonul 2020-2021. Cum a fost posibil? CSM Satu Mare a câștigat grupa după 0-0 cu Someșul și 3-1 cu CAO deci și-a luat prima biletele. Apoi CAO a bătut Someșul cu 2-1 și s-a situat pe doi. În prima fază orădenii au ratat promovarea dar s-a revenit asupra deciziei iar orădenii au mers de pe locul 2 în Liga III. Ieri, pe 1 septembrie a venit rândul Someșului Dej să obțină promovarea în Liga III! Totul după întrunirea Comitetului de Urgență al FRF. Dar iată, mai jos, comunicatul de pe site-ul frf.ro

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, hotărăște:

  • Aprobă Referatul Direcției Competiții a FRF cu privire la aplicarea criteriilor de departajare a echipelor situate pe locul al doilea în mini-grupele de baraj pentru promovarea în Liga 3 aprobate în şedinţa Comitetului Executiv al FRF din 25 iunie 2020 și pentru cluburile situate pe locul al treilea în respectivele mini-grupe.
  • Aprobă ca locul vacant apărut ca urmare a retragerii echipei ACS Voinţa Budeasa să fie ocupat de echipa ACS FC Someșul Dej, aceasta urmând a participa în Liga 3, ediția 2020/2021, conform Referatului Departamentului Competiții al FRF.

Din aceeași categorie