BASCHET: Campioana României, CSM CSU Oradea și-a sistat activitatea; Întreaga activitate a clubului CSM a fost oprită

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Conducerea CSM Oradea informează că activitatea secției de baschet masculin a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată. În urma consultării cu autoritățile și pe baza informațiilor furnizate și apărute în mediul public referitor la starea de pandemie de coronavirus (COVID-19), s-a luat decizia de a opri în totalitate activitatea din dorința de a preveni orice risc.

Roș-albaștrii au efectuat câteva antrenamente de individualizare pe parcursul ultimelor zile, însă începând de miercuri (18.03) întreaga activitate a echipei de baschet a fost sistată.

Vom reveni cu noi informații în legătură cu această situație în funcție de evoluția ei.

De altfel pe site-ul csmoradea.ro a apărut comunicatul prin care clubul își suspendî activitatea la toate secțiile

Clubul Sportiv Municipal Oradea informează că întreaga activitate sportivă a fost sistată până la noi măsuri. Toate secțiile sportive, atât cele de performanță, cât și la nivel de inițiere, și-au stopat programul obișnuit.

Măsura a fost dispusă de conducerea CSM Oradea în conformitate cu informările făcute de autoritățile române în legătură cu pandemia de coronavirus (COVID-19). Toți sportivii, antrenorii și personalul aferent al tuturor secțiilor sportive sunt consemnați la domiciliu, conform recomandărilor făcute de autorități.

Astfel, pe parcursul acestor zile, la toate bazele sportive în care sportivii CSM Oradea își desfășoară activitatea de zi cu zi se va efectua o amplă acțiune de dezinfectare. Bazele sportive cu pricina (cele două bazine, stadionul, terenurile de tenis, respectiv sala sporturilor și anexele aferente) vor rămâne închise până la noi dispoziții.

Pe această cale mulțumim pentru înțelegere tuturor părților implicate.

Din aceeași categorie