AJF Bihor așteaptă relaxarea măsurilor privind fotbalul amator. În acest moment competițiile sunt imposibil de organizat

Work Clean

Asociația Județeană de Fotbal Bihor a organizat sâmbătă (12 septembrie) Adunarea Generală în aer liber, în Parcul Bălcescu din cauza pandemiei cu noul coronavirus. În acest moment startul tuturor competițiilor organizate sub egida AJF Bihor, a fost amânat din cauze pandemice. Decizia a fost luată vineri, 11 septembrie în ședința Comitetului Executiv care A aprobat cu unanimitate de voturi amânarea începerii TUTUROR Competițiilor sub egida AJF Bihor până la modificarea Protocolului medical pentru fotbalul amator ( care NU poate fi respectat de către cluburile afiliate în forma actuală) și/sau a comunicării din partea forurilor MS, MTS, FRF ale unor decizii permisive și aplicabile penrtu reluarea Campionatelor – așa cum a anunțat AJF Bihor.

Practic întreaga suflare fotbalistică de amatori din România așteaptă întâlnirea de marți, 15 septembrie, dintre factorii care pot lua decizia de relaxare (sau nu) a măsurilor.

Diego Sky SRL

Din aceeași categorie