AEK se califică în optimi după ”dubla” lui Andrei Ferik! Orădenii au adversar dificil în meciul următor

Work Clean

În 16-imilie de finală ale Supercupei României la minifotbal, AEK Oradea a trecut de Autovip Garden Șimleu cu scorul de 2-0. Cu multe probleme de lot Spiros Baltsavias a început cu Egri – Zadori, Fărcuța – Ferik, Paulevici – Șumălan. Rotația i-a cuprins pe Andor și Balogh, Orădenii au dominat debutul jocului și au fost răsplătiți, în minutul 10, după șutul lui Andrei Ferik care a scuturat plasa porții sălăjene. Pe final de primă repriză Șimleul a pus ceva presiune însă Egri s-a descurcat. AEK a început excelent partea secundă. O intercepție a lui Ferik a dus la un 3 vs 2 și tot Ferik a reușit să înscrie.

AEK se califică în optimile de finală unde o va întâlni pe MFC Ploiești. Partida va începe la ora 18:20 și se va desfășura pe terenul 1 al complexului de la Baza Sportivă Tineretului.

Dacă AEK a câștigat primele trei jocuri fără să primească gol, MFC Ploiești a câștigat grupa cu maximum de puncte și a trecut de Corvinul, în 16-imi, cu 3-2. De altfel se cunosc primele trei optimi de finală:

HDS Drobeta – Glissando Timișoara

Reggio Brașov – Golden Boys Bacău

AEK Oradea – MFC Ploiești

Din aceeași categorie