AEK Oradea atacă Cetatea Băniei

Patiseria Rustic Salonta

Baza Flux Arena din Craiova va fi gazda unui puternic turneu de minifotbal, ce rivalizează cu un turneu final de campionat național. Cupa ”Flux – Arena” se va desfășura în perioada 5-7 martie și va reuni la start 24 de echipe, dintre cele mai puternice din România. Printre combatante se numără și AEK Oradea.

Gruparea antrenată de Spiros Batsavias va deplasa la Craiova zece jucători, printre care și noile achiziții de echipa națională: Mircea Popa, fundașul de trei ori campion al Europei cu naționala României; Andrei Nemițanu, golgheterul României la Socca World Cup – Grecia, Creta 2019 și Gabriel Drăguș, ultimii doi de la MAV Timișoara, echipă care a câștigat Champions League în fotbalul european, în 2018.

Achiziția trioului Popa – Nwemitanu – Drăguș, fac din AEK Oradea o echipă puternică dar, acum și cu pretenții.

AEK ORADEA – LOTUL PENTRU Cupa Flux – Arena

Răzvan Egri – Mircea Popa, Adi Micaș, Andrei Ferik, Marius Balogh, Cristi Andor, Andrei Nemițanu, Gabriel Drăguș, Daina, Adi Iova.

”Este adevărat, ne-am întărit, dar ne lipsește omogenitatea plus situația pandemică în care ne găsim de mai bine de un an și care nu ne oferă continuitate. Așteptăm, încrezători, un viitor mai bun pentru competițiile de minifotbal. Turneul de la Craiova reprezintă pentru noi un test important care ne va arăta unde ne aflăm în acest moment”, a spus Spiros Baltsavias.

Turneul de la Craiova, așa cum spuneam rivalizează cu un turneu final. Printre participante se va afla și campioana României și câștigătoarea ultimului mare turneu, Cupa Unirii de la Iași, Nova Vita Tg. Mureș, Boromir Rm Vâlcea, echipa gazdă Electro- Flux Craiova și nu mai puțin de șapte echipe din București. Conform organizatorilor, turneul se va desfășura sub forma unui eveniment sportiv guvernat de regulile pandemiei în care ne aflăm.

bihorpenet.ro va reveni cu amănunte despre competiția de la Craiova precum și cu rezultatele obținute de multipla campioană a Bihorului.

Din aceeași categorie