VOLEI: LPS Bihorul câștigă la pas și așteaptă derby-ul județului

În etapa a doua a Campionatului de volei pentru junioare, la sala de jocuri de lângă Stadionul Tineretului, LPS Bihorul a primit replica arădencelor de la Westar. Partida nu a avut istoric, amfitrioanele dominându-și clar adversarele și încheind socotelile, în 52 de minute, cu un sec 3-0 (25-8,25-10,25-9). A fost un singur moment în care oaspetele au încercat să strice cursul jocului, la începutul setului 3 când au condus cu 4-0, dar TO venit de pe banca tehnică a pus lucrurile la punct și meciul a  reintrat în normal. În rest, gazdele au oferit faze de volei frumos cu atacuri din linia I și linia  a II-a,venite în urma unor combinații eficiente. Din păcate, serviciul a fost punctul slab, greșindu-se nu mai puțin de 9 execuții!
La final,antrenorul gazdelor, prof. Rodian Achimescu a declarat: „A fost un meci la discreția noastră în fața unui adversar ambițios, dar care nu putea emite pretenții, diferența de valoare și de pregătire fiind clar în favoarea noastră. Felicit fetele pentru jocul solid care l-au prestat în multe momente, dar mai avem multe de pus la punct până să atingem nivelul maxim de exprimare care sa ne permită să visăm la turneul final. Mă bucur că am avut posibilitatea să rulez tot lotul trecut pe foaie și mai ales să debutez o sportivă de 13 ani, Diana Porumb, în care eu îmi pun mari speranțe.”
Lotul echipei orădene le-a cuprins pe:Mihaela Torj (căpitanul echipei), Atena Petrescu, Bianca Suciu, Bianca Condure, Diana Telian, Alexandra Bikfalvi, Cristina Halmagean, Oana Matei(libero), Miruna Moldovan, Bianca Toma, Gabriela Tămășdan, Diana Porumb, Talida Goia. Melisa Stiop și Antonia Condure nu au făcut parte din lot  la acest meci.
Tot acasă au evoluat și cadeții de la LPS, pregătiți de Zoltan Kovacs, în compania celor de la CSS Zalau, Oaspetii s-au impus cu 3-1.
Etapa viitoare ,junioarele vor disputa, la Borș, derbyul bihorean în compania Viitorului, în timp ce cadeții vor merge la Dej pentru confruntarea cu CSS LAPI.

Din aceeași categorie