VOLEI: CSU Oradea se impune în primul joc cu Cetate Deva din play-off

Ciao restaurant - pizzerie

Echipa de volei feminin CSU Oradea s-a impus, așa cum era de așteptat, cu scorul de 3-0 în fața grupării Cetate Deva în primul joc din faza a II-a play off, liga secundă. Orădencele au câștigat în minimum de seturi, 3-0 (la 21, 21 și 19) într-0 partidă găzduită de Sala Polivalentă a Universității din Oradea.

Primul set a fost echilibrat până la primul time-out tehnic (8-6) după care Oradea s-a desprins încet dar sigur 13-7, 19-8 pentru a închide setul cu 25-21.

Setul secund a început cu oaspetele la conducere: 5-8, 7-11, pentru ca orădencele să revină și să egaleze la 14. A urmat un sprint final și al doilea set câștigat tot cu 25-21.

Setul trei avea să fie și ultimul cu Oradea pornind furibund: 4-0, 8-5 și cu oaspetele ripostând din orgoliu 10-11. A fost un simplu foc de paie pentru că CSU Oradea s-a desprins la 21-15 și a închis meciul cu 25-19 în acest ultim set.

SC Rozsdas Service SRL

În mod logic, în returul programat la Deva, CSU Oradea ar trebui să închidă seria de play off, cu 2-0 și să se pregătească de jocul din turul următor.

CSU Oradea: Fica Iuliana (căpitan), Radu Fica Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana,  Adamcsik Daiana,  Blaj Giulia,  Maxim Andreea, Maran Andreea, Breban Alexandra, Pura Madalina, Chis Flavia, Suciu Bianca, Petrescu Atena, Rizea Antonia si Bikfalvi Alexandra (libero). Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.

 

Din aceeași categorie