VOLEI: CSU ORADEA se califică la turneul semifinal!

Ciao restaurant - pizzerie

Voleibalistele de la CSU Oradea se califică în faza următoare, după ce au învins în minimum de jocuri (două) echipa Cetate Deva. Orădencele repetă performața obținută în anii anteriori fiind prezentă și în acest an la turneul semi-final. În returul disputat sâmbătă (10 martire) la Deva, CSU Oradea și-a respectat statutul de favorită și a câștigat jocul cu același scor, ca și în meciul tur: 3-0.

Primul set a fost adjudecat cu scorul de 25-15, după un start bun de joc, în care surorile Fîcă-Radu au început titulare și au punctat decisiv, pentru oaspete. Seturile doi și trei au avut aceeași desfășurare, universitarele având o evoluție foarte sigură. Astfel, după mai puțin de o oră de joc CSU Oradea  câștigă și următoarele seturi cu scorul de 25-18, respectiv 25-11.

După ce a terminat sezonul regulat pe locul secund și s-au calificat fără emoții în faza a doua a play-off-ului, CSU Oradea va participa la turneul semifinal care se va desfășura în perioada 13-15 aprilie. Locul de disputare al acestui turneu se va decide în data de 20 martie, dată la care va avea loc licitația pentru obținerea dreptului de organizare.

Celelalte echipe calificate sunt: FC Argeș Pitești, ACS Transilvania Brașov, CSU Politehnica Timișoara.

Baza sportiva Tineretului

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Radu Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana,  Adamcsik Daiana,  Blaj Giulia,  Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiș Flavia, Suciu Bianca, Petrescu Atena, Pintea Anamaria, Rizea Antonia si Bikfalvi Alexandra,  (libero).

Din aceeași categorie