VIDEO. Un microbuz s-a făcut scrum, în Răbăgani, în urma unui incendiu violent

Giorgio Mare Oradea

Un incendiu puternic a distrus complet un microbuz, pe Drumul Național 76, în comuna bihoreană Răbăgani. Focul a fost extrem de violent și, chiar dacă localnicii au folosit mai multe stingătoare, nu a putut fi lichidat decât după intervenția pompierilor.

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 13:30, lângă dispensarul din Răbăgani. Potrivit unor informații, șoferul a observat la timp fumul care ieșea de sub vehicul și a oprit la marginea șoselei.

Martorii susțin că în microbuz s-ar fi aflat doar un pasager, care a suferit un atac de panică, iar șoferul a scăpat fără  să fie rănit. Oamenii spun că vehiculul a oprit chiar lângă un hidrant la care, însă, nu s-a putut ajunge din cauza focului puternic.

Microbuz in flăcări pe E79, DN76, în localitatea Răbăgani, jud. Bihor

Publicată de Ovidiu Iosif Gal pe Luni, 10 iunie 2019

Până la sosirea pompierilor, mai multe persoane au încercat să stingă flăcările cu ajutorul unor extinctoare. Misiunea le-a fost îngreunată de căldura degajată și de norul gros de fum rezultat în urma incendiului.

Baza sportiva Tineretului

Focul a fost lichidat complet după intervenția unui echipaj de pompieri.

Circulația a fost oprită în zonă timp de aproape o jumătate de oră. Salvatorii verifică acum cauzele care au dus la izbucnirea flăcărilor.

Din aceeași categorie