VIDEO ȘOCANT. Momentul impactului violent dintre un autoturism și un TIR. Șoferul mașinii mici a murit

Ciao restaurant - pizzerie

Un bărbat de 41 de ani a murit, miercuri, în jurul amiezii, într-un accident petrecut pe DN1, la 20 de kilometri de Oradea. Aflată la volanul unui autoturism Dacia Logan, victima a fost implicată într-o ciocnire violentă cu un TIR care venea din sens opus, în zona intersecției șoselei cu drumul spre Ineu de Criș.

imagini: Nicu Lazăr

Accidentul a fost anunțat la 112 cu câteva minute înainte de ora 12 și a fost surprins de camera de supraveghere a unui autoturism. În imagini se observă cum o Dacia Logan intră în depășire pe linie dublă continuă, parcurge banda de preselecție la stânga, spre DJ 767 G către Ineu de Criș, dar își continuă drumul peste zona hașurată.

Acolo a intrat direct într-un camion care circula regulamentar și al cărui șofer a încercat să tragă de volan spre dreapta pentru a evita ciocnirea. Autoturismul s-a răsturnat apoi în șanțul de la marginea drumului.

SC Rozsdas Service SRL

Ceilalți șoferi, aflați în spatele celor două vehicule implicate în accident, au frânat violent. Printre ei, și autorul filmării a reușit să frâneze și să tragă de volan spre dreapta pentru a evita ciocnirea cu autocamionul.

Oamenii au sărit să îi acorde primul ajutor bărbatului din mașina ajunsă în șanț. Din păcate, acesta a suferit răni grave și a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute timp de o oră de echipele medicale.

În urma accidentului, traficul prin zonă s-a desfășurat cu dificultate până în jurul orei 14:15. În acest interval, mașinile au circulat alternativ, pe o singură bandă, sub îndrumarea polițiștilor.

Din aceeași categorie