VIDEO – Nebunie de meci pe Tineretului! Cupa României: Două meciuri, două SURPRIZE! FC Bihor Legenda 1902 și FC Universitatea au fost eliminate!

Giorgio Mare Oradea

Azi (marți, 4 aprilie) au avut loc primele două partide din 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal, faza județeană. FC Bihor Legenda 1902 a fost eliminată de Cetatea Biharia, scor 1-4, într-un meci disputat pe terenul din Episcopie. O altă surpriză a fost consemnată la Stadionul Tineretului unde LPS Bihorul (penultima din Liga 5) a eliminat fostul lider al Ligii 4, FC Universitatea, scor 6-4 după prelungiri. În minutul 87 LPS conducea cu 4-1 dar a fost egalată.

*FC Bihor Legenda 1902 – CETATEA BIHARIA 1-4

”Nu ne-a interesat, atât de mult acest joc, fără a desconsidera competiția. Am crezut că este momentul să vedem la lucru și rezervele. Am cedat, 1-4, nu este nicio tragedie. Evident ne concentrăm pe campionat”, a spus președintele lui FC Bihor Legenda 1902, Mircea Fodor după eșecul cu Biharia.

*LPS BIHORUL – FC Universitatea 6-4 (4-4)  după prelungiri

SC Rozsdas Service SRL

FC Universitatea a mizat pe mai multe rezerve în meciul cu LPS Bihorul. ”Lepesiștii” au aliniat echipa de juniori mari, cea care joacă în Campionatul Național Elită, și nu cu echipa obișnuită din L5, în care se regăsesc rezervele. LPS a deschis scorul prin Szabados, Universitatea a egalat prin Boneta apoi a venit un gol al lui Cotea, a la Adrian Ilie, din lovitură liberă (2-1). După pauză LPS și-a mărit diferența la 4-1 prin golurile marcate de Szabados și Denis Șerban. Finalul a fost apoteotic. LPS conducea cu 4-1 în minutul 87! FC Universitatea a marcat trei goluri și a trimis meciul în prelungiri: Marian Pop 87, Codruț 90 și 90+4, ultimul în ultima secundă, minge scăpată de portar, de două ori, în aceeași fază.

Se lăsase seara în prelungiri atunci când LPS  a ratat primele mari ocazii din prelungiri. În a doua repriză de prelungiri Popa Mihai a marcat, din lovitură liberă  golul care a făcut diferența (VIDEO). Era minutul 114. În prelungirile prelungirilor Șerban a marcat și a stabilit scorul final: 6-4.

Toate celelalte partidele vor avea loc miercuri, 5 aprilie și vor începe la ora 17:00. Echipele din L4 vor juca în deplasare conform principiului ”se joacă pe terenul echipei din liga inferioară”. Trei dintre echipele din L4 s-au retras, astfel că vor fi prezente în optimi, trei echipe din L5: Unirea Oșorhei, Zorile Buntești și Inter Aștileu.

Rezultate și program; Cupa României. Faza II Județeană Bihor

”16- imi”

FC Bihor Legenda 1902 – CETATEA BIHARIA 1-4

LPS BIHORUL ORADEA – FC Universitatea 6-4 d.p.

UNIREA OȘORHEI  – CSC Paleu    3-0 (nu se dispută)

ZORILE BUNTEȘTI  – AS Padișul Gurani 3-0 (nu se dispută)

INTER AȘTILEU  – Locadin Țețchea 3-0 (nu se dispută)

Miercuri (ora 17:00)

Stăruința Săcueni – CS Diosig Bihardioszeg

Biharea Vașcău – CSO Ștei

Unirea Roșia – CS Bihorul Beiuș

Unirea Bratca – Crișul Aleșd

Victoria Tulca – CSM Olimpia Salonta

CSC Dacia Gepiu – Unirea Livada

Viitorul Tărian – Crișul Sântandrei

Minerul Șuncuiuș – CSC Sânmartin

Foresta Tileagd – Viitorul Borș

Voința Suplac – Unirea Valea lui Mihai

Izvorul Cociuba Mare – CS Mădăras

Din aceeași categorie