VIDEO: Na vikingilor! În memoria lui Urs Maier și a celor 8 minute de prelungire…

Giorgio Mare Oradea

România, în 10 oameni, după ce Cristi Ganea a fost eliminat, a reușit să egaleze la Copenhaga în meciul cu Danemarca, scor final: 1-1, golul nostru fiind realizat de Deac. Încheiem campania pe locul 14 cu numai 13 puncte.

Gazdele au controlat jocul în prima repriză și chiar au avut și un gol perfect valabil, marcat de Bendtner, dar arbitrul asistent l-a anulat pentru o poziție de ofsaid inexistentă. După pauză același Bendtner a fost aproape de gol după ce a reluat cu capul de lângă Bălașa, iar apoi atacantul danez a obținut o lovitură de pedeapsă, după un duel cu Cristi Ganea. Fundașul nostru a văzut cartonașul galben și Eriksen a transformat penalty-ul.

1-0 pentru Danemarca, după faultul lui Cristi Ganea asupra lui Bendtner. Eriksen execută și înscrie. Urmăriți meciul Danemarca-România, pe TVR 1 și pe TVR HD! https://bit.ly/2hVr9qC

Posted by StirileTVR on 8 Octombrie 2017

 

Peste numai trei minute mai târziu, Ganea a mai văzut un galben și a fost trimis la cabine. Și totuși, ai noștri au egalat cu două minute înainte de final, când mingea a ajuns la Deac, după un semi-luft al lui Țucudean, iar jucătorul CFR-ului a înscris, mingea fiind și deviată de un fundaș al danezilor, chiar atât cât a trebuit pentru a-l păcăli pe portar.

Min. 88 GOOOOOOL ROMÂNIA! Ciprian Deac înscrie din interiorul careului. Urmăriți meciul Danemarca-România, pe TVR 1 și pe TVR HD! https://bit.ly/2hVr9qC

Posted by StirileTVR on 8 Octombrie 2017

Vrem nu vrem, Danemarca acumulează 20 de puncte și ocupă locul 2 în grupă, în spatele Poloniei, însă va juca barajul de accedere la Cupa Mondială din Rusia 2018. România a terminat această campanie pe locul 4, cu (doar) 13 puncte.

Danemarca – România 1-1 (0-0)

Au marcat: Eriksen 60 / Deac 88

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Durmisi – Kvist, Delaney – Poulsen, Eriksen, Sisto – Bendtner  (70 Dolberg). Antrenor: Aage Hareide

România: Tătărușanu –  Bălașa, Dr. Grigore, Chiricheș, Cr. Ganea – Hoban, Stanciu – Băluță, Budescu (66 Bancu), Deac – Fl. Andone (70 Keseru). Antrenor: Cosmin Contra.

FOTO: prosport.ro

Din aceeași categorie