VIDEO: CSU Oradea pierde, într-un final incendiar, primul joc din retur, cu Corona II Brașov

Ciao restaurant - pizzerie

CSU Oradea a pierdut, la numai un gol, un meci cu final incendiar susținut azi (sâmbătă, 13 ianuarie) la Sala Universitatea în compania echipei secunde a celor de la Corona Brașov. Partida a contat pentru prima etapă din returul Diviziei A (liga secundă) de handbal feminin și s-a încheiat cu scorul de 34-35 (16-20).

Jocul a debutat cu un ritm nebun: 8-6 (min 8) după care brașovencele au reușit nu mai puțin de cinci goluri consecutive pe contraatac (8-11). Mai mult, echipa secundă a Coronei s-a distanțat la cinci goluri (10-15) pentru a încheia prima repriză cu un avantaj de patru: 16-20.

Oradea a avut un debut fulminant de parte secundă, reușind să egaleze (21-21) după numai șase minute. Apoi s-a mers cap la cap cu egalitate la: 22, 23, 24 și 25. CSU Oradea părea să scape pentru că a avut apoi 28-25 însă oaspetele au egalat din nou (32-32) și 34-34. La acest scor Sorina Tîrcă a înscris iar Oradea a mai avut 40 de secunde pentru a restabili egalitatea.  Finalul este în video, mai jos, cu Oradea (în echipament roșu și negru) pe ultimul atac la scorul de 34-35…

SC Rozsdas Service SRL

Posted by Victor Mihalcea on 13 Ianuarie 2018

Fata legendarei Mariana Tîrcă, Sorina a fost de departe MVP-ul jocului nu numai prin cele 16 goluri realizate.

Un mare câștig pentru echipa orădeană este reprezentat de evoluțiile extremei stânga Anamaria Hercuț, autoare a patru goluri, în momente importante ale jocului și cea a portarului Crina Pintea.

CASETA TEHNICĂ

CSU Oradea – Corona II Brașov 34-35 (16-20)

Oradea: Claudia Cetățeanu, Crina Pintea, Ana Nistor, Ștefania Rațiu, Denisa Tudose, Irina Munteanu 2, Alina Tovt, Cipriana Petric 2, Nicoleta Abodi, Jenica Rudics 8, Cornelia Vrabie 6, Raluca Bîscă, Gulnara Bițiș 4, Vali Motogna, Anamaria Hercuț 4, Georgeta Diniș Vârtic 8. Antrenori: Doina Ardeean și Cristian Ardelean.

Brașov: Diana Postovaru, Isabela Roșca – Adelina Crețu, Oana Căprar 5, Ana Maria Lopătaru 5, Claudia Lăcătuș 2, Anda Hăgeanu, Daria Bucur 2, Patricia Zainea 3, Andreea Corban, Iulia Tăbăcaru 2, Sorina Tîrcă 16. Antrenor: Dragoș Dobrescu.

Arbitri: Adrian Nacu și Adrian Rucoiu (Mureș)

Eliminări de două minute: 1 – 6

Aruncări de la 7 metri: 5 (1 ratată) -3

Din aceeași categorie