VIDEO: Băieții de la Fuzesgyarmat înving cu 2-1 și au patru puncte în fața rivalei, DEAC!

Aconalex Oradea

În cadrul etapei a 13-a din Liga 3 maghiară, Fuzesgyaramti SK, a obținut un nou succes 2-1 cu Senyo Carnifex, după un meci extrem de dificil. Succesul aduce trei puncte mari în contul echipei antrenate de Tibor Boroș și mărește la patru puncte avantajul față de a doua clasată, DEAC.

Oaspeții, în echipament albastru (în rezumatul de mai jos) au condus în acest meci. În minutul 24, Valér Kapacina , jucător de origini moldovene, a deschis scorul după o fază de atac prelungită, încheiată cu un șut de la distanță (0-1). Cu o mulțime de jucători care au trecut pe la echipe din fotbalul bihorean (FC Bihor, Liberty sau Luceafărul), Fuzesgyarmati SK a egalat, foarte repede, practic la următoarea fază. Popescu a recentrat iar Dan Constantinescu a șutat violent, sub bara transversală a porții apărate de Tamas Gazsi. Golul victoriei avea să vină cu cinci minute înainte de pauză când jucătorul produs de DVSC, Akos Vincze a marcat, primul său gol în acest campionat, cu o reluare de cap, pe cât de ciudată pe atât de spectaculoasă și eficientă.

TIBOR BOROȘ, manager Fuzesgyarmati SK: ”Am întâlnit echipa cu cea mai ofensivă atitudine din acest campionat, o echipă cu calități profesionale apreciabile. Cu siguranță i-am întrecut pe oaspeții noștri la numărul de goluri marcate după un meci foarte dificil”

FUZESGYARMATI SK: Călin Fildan – Adam Achim, Sorin Răducu, Janos Fejes (68 Lukacs Zs.), David Szekely, Norbert Benko, Sebi Achim, Robert Popescu, Vincze Akos, Zalan Pataki, Dan Marius Constantinescu. Antrenor: Tibor Boroș.

SC Rozsdas Service SRL

CLASAMENT

vezi aici rezumatul partidei: Fuzesgyarmat – Senyo 2-1

sursa video: www.youtube.com, videoclip postat pe site-ul : www.nb3foci.hu

SURSA FOTO REPREZENTATIV: http://www.fuzesgyarmatisk.hu

Din aceeași categorie