VIDEO: ”Așa sunt zilele mele!” – Cenaclu Flacăra sau Adi Copilul Minune?!!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Dincolo de mixajul melodiei ”Așa sunt zilele mele” (cântată de Adi Copilul Minune) la Electric Castle și Neversea nu mai știi ce să crezi. În 2001 Adrian Simionescu (cunoscut sub numele de scenă Adrian Copilul Minune) lansa un hit în lumea manelelor: ”Așa sunt zilele mele”. Recent însă a apărut o altă variantă a melodiei, o variantă folk despre care se spune că ar fi fost găsită în arhiva TVR și ar fi fost interpretată în cadrul Cenaclului Flacăra în 1979!

Iată varianta lansată de Adi Copilul Minune în 2001:

Iar aici puteți asculta varianta din 1979 despre care ”legenda spune” că ar fi fost descoperită în arhiva TVR și că vocea ar fi a unui nume cunoscut al cenaclului, din 1979, Aurel Bujdea.

Dacă e un fake, cum spune o parte a specialiștilor în domeniu (mai ales că piesa sună prea bine față de înregistrările din cenaclu)? Dar dacă nu e (pentru că sunt oameni care susțin că piesa se asculta și pe Stadioanele Ion Omblemeco din Craiova și pe Ilie Oană din Ploiești) și că ar fi fost imprimată pe disc de vinil… Oricum ar fi, adevărul va ieși la iveală…

sursa video: www.youtube.com

Din aceeași categorie