Victorie mare pentru Luceafărul Oradea

Ciao restaurant - pizzerie

Meci perfect făcut de Luceafărul Oradea în fieful fostului lider din liga secundă, Sportul Snagov. Cu obiective diametral opuse, formația bihoreană a evoluat fără greșeală în fața echipei aflate în cursa pentru promovare, de care a trecut în prima etapă intermediară a returului, cu scorul de 4-2.

Jucătorii pregătiți de Cristian Lupuț nu au părut deloc incomodați de starea proastă a gazonului de Ghermănești unde au deschis scorul prin Vasile Pop, în minutul 43, din lovitură de la 11 metri, penalti obținut de același jucător după un fault făcut de Viorel Lică.

Elanul Luceafărului nu s-a oprit aici. În ultimele secunde ale primei reprize Alex Dulca a profitat de o greșeală a lui Manole și la capătul unei acțiuni frumoase a stabilit scorul la pauză, 2-0, cu un șut frumos la colțul lung, de la 20 de metri.   

La revenirea de la cabine Luceafărul a continuat să evolueze la fel de curajos. Diferența de puncte și locuri în clasament între cele două nu s-a văzut și Luceafărul s-a desprins pe tabelă la 3-0, în minutul 56. Gabriel Preoteasca a pătruns în careu, a făcut șah-mat apărarea adversă și cu un șut în dreapta portarului și-a pus și el numele pe lista marcatorilor.

Baza sportiva Tineretului

Sportul Snagov nu a capitulat și în minutul 72 a redus din diferență prin golul semnat de Lucian Ion, pentru ca Alex Ioniță să reaprindă speranța cu patru minute înainte de final când a înscris pentru 2-3. Speranțele s-au dovedit a fi însă deșarte pentru Sportul și asta pentru că Luceafărul a fost echipa care a închis tabela, prin Ludușan, în minutul 89, la capătul unui contraatac școală.

Sunt trei puncte de aur pentru formația bihoreană care pare să se simtă mai bine în deplasare decât în jocurile de acasă, în acest retur de campionat.

CASETA TEHNICĂ

SPORTUL SNAGOV – LUCEAFĂRUL ORADEA   2-4 (0-2)

Au marcat: Lucian Ion 72, Al. Ioniță 86 / V. Pop 43, Alex Dulca 45, Preoteasa 56, Ludușan 89

FC Snagov: Târnovanu – Laur. Manole, Lică, Şerban, Nicoară – Tazouti (46 Darius Buia), Borţoneanu (58 Liviu Gheorghe), Ion, Huiban – Dănălache (46 Robert Elek), Al. Ioniţă.  Antrenor: Eugen Trică.

FC Luceafărul: Moga – Wanya (62 Lu Yuefeng), Yabre, Oros, Moihedja – C. Roşu, Preoteasa, Prejmerean, Al. Dulca (80 Băican) – G. Paraschiv, Vasile Pop (75 Ludușan). Rezerve: Cristian Lupuţ.

Arbitri: Florin Dan (Chirnogi) – Bogdan Dragoş şi Constantin  Cantemir (ambii din Făgăraş).

Din aceeași categorie