VEZI AICI: Teren sintetic în fiecare reședință de județ; Apare Liga C2!; Regula U 21 și la Liga 4; Barajul de promovare în L3 va fi stabilit în februarie!

Ciao restaurant - pizzerie

 

Desfășurată la Sibiu, tradiționala ședință a FRF cu AJF-urile, a avut parte de o premieră concretizată într-un nou format, transparent, bazat pe comunicare, feed-back și implicare decizională. Toate problemele dezbătute și modificările din Regulamentele specifice au inclus și părerile ori soluțiile oferite de AJF-uri, fapte considerate o utopie în vremurile trecute.

TEREN SINTETIC ÎN FIECARE REȘEDINȚĂ DE JUDEȚ

Astfel  s-a hotărât trecerea la faza a II-a a proiectului – Un teren sintetic în fiecare reședință de județ – fază ce implică demararea discuțiilor cu primăriile din zona metropolitană a orașelor municipii care doresc implementarea acestui proiect.

SC Rozsdas Service SRL

TRAGEREA LA SORȚI A BARAJULUI DE PROMOVARE ÎN LIGA 3  – ÎN FEBRUARIE! 

O altă temă importantă s-a referit la tragerea la sorți a împerecherilor campioanelor ligilor a IV în luna februarie pentru ca echipele potențial câștigătoare să își poată gestiona mai bine sfărșitul de campionat și barajul. Până la începerea campionatului ligii a – IV-a echipele vor fi anunțate dacă la barajul de promovare vor fi sau nu obligate să folosească regula folosirii jucătorilor U19 sau U 21.

UN NOU SISTEM COMPETIȚIONAL  DIN 2019! APARE C2!

O noutate o reprezintă intenția FRF de a implementa începând cu 2019 un format cu 4 serii de liga C si  8 serii de C2 cu promovare directă a primelor două echipe din fiecare campionat de Liga IV.

ALTE DECIZII

Încă un președinte AJF în Comitetul Executiv al FRF

Prin Departamentul de comunicare și transparență decizională, s-a stabilit alegerea a încă unui președinte de AJF în Comitetul Executiv al FRF.

Site unic

Implementarea de la 01.01.2018 a site-ului unic Football Connect o alternativă a site-urilor clasice ale AJF-urilor cu o grafică și platformă superioară și profesională, profesionalizarea arbitrajului la nivel amator și semiprofesionist, uniformizarea statutelor și regulamentelor, prezentarea proiectelor derulate sau în curs de derulare, promovarea prin FRF a reușitelor profesionale ori administrative ale AJF -urilor,

Regula U 21 și la Liga 4

S-a stabilit apariția Turneului Speranțelor U14 pentru constituirea naționalei de fotbal a României U 14. O decizie importantă a reprezentat și obligativitatea de a se implementa regula U 21 și la nivelul Ligilor a IV.

Acțiunea următoare

Următoarea acțiune se va desfășura în luna ianuarie a anului 2018. Răzvan Burleanu a remarcat debutul noii conduceri a AJF  Bihor și a încurajat continuarea proiectelor și a modificărilor specifice pentru dezvoltarea fotbalului bihorean, a implicării autorităților publice locale și a  orientării privind adaptarea la noile realități contemporane ale activității fotbalistice.

Din aceeași categorie