VEZI AICI: Rezultatele din ”sferturi”, Cupa României-faza județeană

Ciao restaurant - pizzerie

Cupa României la fotbal, faza județeană a programat azi, miercuri, 26 septembrie, partidele sferturilor de finală. CS Oșorhei, CSC Sânmartin, Unirea Livada și CS Săcueni au obținut biletele pentru semifinale. Partida de la Săcueni a intrat în prelungiri, după 90 de minute scorul fiind egal: 3-3. CS Săcueni a reușit golul victoriei prin Bogdan Laslău.

După 30 de minute CS Oșorhei conducea cu 3-0 pe CAO, chiar pe ”Municipalul” orădean, însă Florin Farcaș a trimis în teren o echipă fără mulți titulari de drept.

CSC Sânmartin a avut nevoie de inspirația din final a lui Covaciu pentru a închide meciul dintre liderul și lanterna din Liga 4.

Unirea Livada s-a dus mai departe în urma succesului de la Mădăras conturat în urma dublei reușite de Alin Floruț, în ultima jumătate de oră.

Meciul zilei s-a disputat la Săcueni unde gazdele și studenții au pus-o de un meci cu multe goluri. A fost 3-3 după 90 de minute. CS Săcueni a reușit golul victoriei, cu 4-3 în prelungiri când Bogdan Lalsău a punctat decisiv.

CUPA ROMÂNIEI. Sferturi de finală, FAZA JUDEȚEANĂ

CAO 1910 Oradea – CS OȘORHEI 0-4 (0-3)

Au marcat: Ember 12, Hosu 16, Costea 30, Suciu 77

CSO Ştei  – CSC SÂNMARTIN 0-3 (0-1)

Au marcat: Roxin 20, Carlos Covaciu 78, 80

CS Mădăras – UNIREA EMBARK LIVADA 1-2 (1-0)

Au marcat: Raul Pușcaș 5/ Alin Floruț 62, 83

CS SĂCUENI – FC Universitatea Oradea  4-3 (după prelungiri)

Din aceeași categorie