VEZI AICI: Noile echipe care s-au înscris în Campionatul Județean de Minifotbal!

Giorgio Mare Oradea

Continuă înscrierile pentru noua ediție a Campionatului Județean de minifotbal. Nu mai puțin de 15 echipe noi s-au înscris pentru noua stagiune! Acestea sunt: Veteranii; Corona; FC Oradea, Asio, Cordău, England, (Liga 2), Dream Team; Pistolarii (Liga 3), Real Mode, Ursus (Campionatul firmelor) iar la Old Boys: Juventus și Frigoexpres. Mai mult, ultimele echipe înscrise sunt FC Scanvio, Generală 14 în timp ce Marghita va avea o echipă la startul sezonului, pe Viitorul! Și uite așa, numărul echipelor noi a crescut la 15!

Până la data limită, de 15 septembrie, înscrierile se derulează normal, direct la Baza Tineretului sau la numărul de telefon 0729/351.276. ”Oferta” este pentru toată lumea: Liga 1, Liga 2, Liga 3, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice sau Campionatul de Old-Boys, competiţii afiliate la Federaţia de Minifotbal din România.

Continuă lucrările de montare a noului gazon, omologat FIFA iar pe 12 septembrie începe ”joaca”, o dată cu Supercupa Bihorului, pentru echipele din Campionatul Județean și pentru cel al „Firmelor”.

Din aceeași categorie