UTIL. Străzi închise în Oradea din cauza unor lucrări și a Turului Ciclist al Bihorului

Trimite CRED prin SMS la 8844

Lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare au închis accesul mașinilor pe strada Anatole France din Oradea. Interdicția e valabilă între 22 mai și 7 iunie, pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu Strada Industriei și cea cu Strada Luceafărului.

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a mai aprobat și delimitarea perimetrului șantierului în sensul giratoriu de pe Calea Aradului – Strada Aviatorilor – Strada Padișului. În această zonă se va circula pe o singură bandă în perioada 22 mai – 5 iunie.

Alte interdicții în traficul auto vor fi aplicate cu ocazia celei de-a patra ediții a Turului Cicilist al Bihorului.

– 7 iunie – se închide Piața Unirii, între Strada Primăriei și strada Iuliu Maniu, între orele 15:30 – 16:15. În aceeași zi va fi restricționată circulația pe Strada Universității și în zona Pieței Unirii, între Strada Primăriei și strada Iuliu Maniu, între orele 19:30 și 20:30.

Baza sportiva Tineretului

8 iunie – se închid Piața Unirii, strada Avram Iancu, Strada Sucevei, strada Matei Basarab și bulevardul Decebal (de la intersecția cu Octavian Goga), între orele 9:00 și 12:00. De asemenea, mașinile nu vor avea acces în Piața Unirii, între Strada Primăriei și strada Iuliu Maniu, între orele 13:45 – 14:15 și între orele 15:45 – 16:15.

– 9 iunie – se închide Piața Unirii, între Strada Primăriei și strada Iuliu Maniu, între orele 10:30 – 11:15 și între orele 15:30 – 16:30 pentru întoarcerea bicicliștilor. Aceștia vor fi însoțiți de antemergător din partea Poliției.

Foto cu caracter ilustrativ: oradea.ro

Din aceeași categorie