Unirea Roșia câștigă derbyul ”local” cu Gloria Căbești. Un meci cu șapte goluri!

Ciao restaurant - pizzerie

Peisaj superb la Roșia și meci pe cinste între două echipe vecine în toate cele, Unirea Roșia și Gloria Căbești. Peste 300 de spectatori au ținut să asiste la acest derby local.

Meciul, tensionat în cele din urmă dardisputat între două echipe preocupate de joc, a depășit așteptările. Gazdele au început furibund și au marcat duă numai patru minute prin Ionuț Mamba. Replica a venit de la Cristian Lezeu care a egalat în minutul 26. Au fost minute bune ale oaspeților care au presat până la pauză.

Baza sportiva Tineretului

Gazdele au revenit iarăși motivate și Florin Copăcean a avut nevoie de un interval de trei minute pentru a reuși o dublă (minutele 53 și 55) iar scorul devenea 3-1. Mai mult, ”sufletul” echipei din Roșia Remi Moțiu a înscris golul patru al gazdelor, în minutul 64 și se părea că zarurile au fost aruncate la 4-1. Nu a fost deloc așa. Raul Las a redus din diferență, în minutul 77 iar Corneliu Țiboc a aprins finalul cu golul trei al Gloriei, marcat în minutul 84. Ultimele minute nu au mai adus nimic pe tabelă iar Unirea Roșia s-a impus cu 4-3, într-un joc care puta avea loc, lejer, în Liga 4, cel puțin ca nivel. În urma acestui succes Unirea Roșia revine pe locul doi al ierarhiei din Seria II din Liga 5.

Din aceeași categorie