Un pompier orădean, dublu medaliat la Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne

Aconalex Oradea

Pompierii orădeni au obținut trei medalii, la diferite probe sportive, în cadrul etapei finale a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne. Una dintre ele a fost cea de aur, cucerită la săritura în lungime. Desfășurată la Pitești, între 18 și 20 iunie, întrecerea a adunat la start 180 de sportivi din cadrul instituțiilor subordonate ministerului.

Pompierii orădeni prezenți la competiție au făcut parte din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Plutonierul-major Bogdan Lipai și plutonierul Adrian Mălăieş ocupaseră anterior primele trepte ale podiumului la Campionatul de Atletism şi Cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

În concursul de la Pitești, cei doi subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea au obținut o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.

”La proba săritura în lungime, categoria între 35 şi 45 ani, plutonierul major Bogdan Lipai a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului, devenind astfel campion naţional în cadrul acestei competiţii, iar la proba viteză „100 metri”, a obținut titlul de vicecampion.  Tot la proba săritura în lungime, categoria de vârstă sub 35 ani, locul al treilea i-a revenit plutonierului Adrian Mălăieș”, a transmis maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Crișana”.

SC Rozsdas Service SRL

Foto: ISU ”Crișana”

Din aceeași categorie