Un pompier orădean, dublu medaliat la Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne

Giorgio Mare Oradea

Pompierii orădeni au obținut trei medalii, la diferite probe sportive, în cadrul etapei finale a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne. Una dintre ele a fost cea de aur, cucerită la săritura în lungime. Desfășurată la Pitești, între 18 și 20 iunie, întrecerea a adunat la start 180 de sportivi din cadrul instituțiilor subordonate ministerului.

Pompierii orădeni prezenți la competiție au făcut parte din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Plutonierul-major Bogdan Lipai și plutonierul Adrian Mălăieş ocupaseră anterior primele trepte ale podiumului la Campionatul de Atletism şi Cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

În concursul de la Pitești, cei doi subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea au obținut o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.

”La proba săritura în lungime, categoria între 35 şi 45 ani, plutonierul major Bogdan Lipai a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului, devenind astfel campion naţional în cadrul acestei competiţii, iar la proba viteză „100 metri”, a obținut titlul de vicecampion.  Tot la proba săritura în lungime, categoria de vârstă sub 35 ani, locul al treilea i-a revenit plutonierului Adrian Mălăieș”, a transmis maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Crișana”.

Baza sportiva Tineretului

Foto: ISU ”Crișana”

Din aceeași categorie