Un nou succes pentru voleibaliste! CSU Oradea încheie anul pe locul 3 la egalitate de puncte cu echipa de pe locul secund

Ciao restaurant - pizzerie

O nouă victorie a voleibalistelor universitare orădene consolidează poziția pe podium (în Divizia A2) a echipei antrenate de Mariana Szabo-Alexi. Orădencele s-au impus, cu 3-0, în deplasare, cu CSM Sibiu și se află la egalitate de puncte cu echipa de pe locul secund având un bilanț de 7 victorii și doar 2 eșecuri în acest sezon. Meciul a fost unul disputat, mai ales în primele două seturi, atunci când gazdele au avut o evoluție foarte bună. Experiența orădencelor le-a permis acestora să gestioneze mult mai eficient finalurile de set și să-și adjudece victoria în minimum de seturi. Așa cum o arată și scorul finalul primelor două seturi a fost incandescent, cu egalitate la 22 și la 23. Mai lucide oaspetele au fructificat mingile extrem de importante, primele de set și să respecte statutul de favorite.

Mariana Szabo-Alexi (antrenor): “ Mă bucur foarte mult că am început returul cu victorii și că am reușit să avem o evoluție pozitivă. Sunt foarte mulțumită de toate jucătoarele componente ale echipei. Le mulțumesc și le felicit pentru dăruire și implicare. Anul viitor ne dorim să avem rezultate cel puțin la fel de bune”.

Urmează o pauză competițională iar campionatul se va relua anul viitor, pe 20 ianuarie când CSU Oradea va evolua pe teren propriu în compania echipei ACS Transilvania Brasov.

CASETA TEHNICĂ

CSM Sibiu – CSU ORADEA 0-3 (23-25, 23-25, 15-25)

CSU Oradea: Iuliana Fica (căpitan), Ana Maria Radu-Fica, Anca Pașca, Roxana Haidu, Daiana Adamcsik , Flavia Chis, Giulia Blaj, Andreea Maxim, Antonia Rizea (libero), Andreea Maran, Mădălina Pura, Alexandra Breban, Alexandra Bikvalvi (libero). Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.

Din aceeași categorie