Trei răniți după ce două mașini s-au ciocnit pe o șosea acoperită cu apă

Trimite CRED prin SMS la 8844

Trei persoane au ajuns la spital, vineri dimineață, după ce au fost implicate într-un accident produs pe DN 19E, în afara localității bihorene Sălard. O autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit frontal, iar cel din urmă vehicul s-a răsturnat în afara șoselei.

Autoritățile au fost anunțate despre producerea accidentului în jurul orei 8:30.

Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o aututilitară pe direcția Oradea – Marghita, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil acoperit parțial cu apă, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Baia Mare”, a relatat comisarul-șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Ciocnirea violentă a făcut ca autoturismul să se răstoarne în afara carosabilului. Două echipaje de salvatori din Sălard, echipa de descarcerare și medicii SMURD Oradea și ai Ambulanței Bihor au intervenit în ajutorul victimelor.

”Forțele de intervenție au acționat  pentru descarcerarea unei femei rămase captive în unul din cele două autoturisme avariate, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile necesare femeii evacuate din autovehicul și celor doi bărbaț răniți în urma accidentului, toți trei suferind multiple traumatisme și contuzii”, a transmis maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Crișana”.

Șoferul de 28 de ani al autoutilitarei și pasagera de 51 de ani, din Baia Mare, din autoturism au suferit răni grave. Alături de conducătorul vehiculului de Maramureș, ușor rănit, cei doi au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea.  

Foto: ISU ”Crișana”

Din aceeași categorie