Trafic îngreunat pe drumul dintre Leș și Tinca, din cauza unui accident

Giorgio Mare Oradea

Traficul pe Drumul Județean 792 A, între Tinca și Leș, este afectat, joi după-amiază, din cauza unui accident produs în zona pădurii din apropierea localității Miersig. În evenimentul rutier au fost implicați un motociclist și un autoturism, iar circulația se face, deocamdată alternativ, pe un singur sens.

Apelul de urgență a fost făcut la ora 15:17, a precizat comisarul-șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. Potrivit unor martori, este vorba despre ciocnirea frontală dintre o motocicletă și un autoturism.

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Lăzăreni, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Miersig – Leș, s-a angajat în depășirea autoturismului care circula în fața sa, în loc nepermis și a intrat în coliziune frontală cu o motocicletă condusă regulamentar, din sensul opus, de un bărbat de 49 de ani, din Slovacia”, a explicat comisarul-șef Alina Dinu.

În urma impactului dintre cele două vehicule, motociclistul a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul Județean din Oradea pentru investigatii medicale.

Polițiștii rutieri efectuează acum cercetarea la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident. În zonă se circulă pe un sens, alternativ”, a precizat comisarul-șef Alina Dinu.

Potrivit relatărilor de pe grupul INFO TRAFIC jud. Bihor, coloanele de mașini se întind pe mai mulți kilometri în zona accidentului.

Foto: Carmen Străuț/ ‎INFO TRAFIC jud. BIHOR

Din aceeași categorie