Trafic deviat în intersecția Căii Aradului cu străzile Oneștilor și Aviatorilor pentru lucrările la noua linie de tramvai

Ciao restaurant - pizzerie

De marți dimineața până pe 5 iulie, traficul rutier va fi deviat în intersecția Căii Aradului cu străzile Oneștilor și Aviatorilor. Măsura a fost luată pentru a permite realizarea lucrărilor la noua linie de tramvai pe traseul Calea Aradului – Strada Făgărașului și legătura cu strada Dimitrie Cantemir.

Circulația autovehiculelor va fi deviată prin aceeași intersecție prin amenajarea unui sens giratoriu temporar și prin separatoare de sens pe Calea Aradului, pe direcția de mers dinspre aeroport spre Biserica Emanuel.

”Concomitent cu avansarea lucrărilor, circulația tramvaiului pe Linia 2 va fi suplinită cu autobuze, urmând ca detalii cu privire la programul de ciculație să fie comunicate de către OTL”, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanții Primăriei Oradea.

Tot de marți, timp de o săptămână, traficul rutier va fi închis pe strada Victor Babeș.

”Închiderea străzii este necesară pentru executarea lucrărilor de ridicare la cotă a căminelor existente și așternerea covorului asfaltic”, au explicat autoritățile locale. 

Foto: Primăria Oradea

Din aceeași categorie