Tineret cu alcool la bord: ”Ai căzut? Continuă! Te-ai ridicat? Continuă!” la U 21; ETATE și.. Ebri-ETATE

Ciao restaurant - pizzerie

Naționala de tineret a României a plecat spre Spania, pentru un turne de pregătire în care va întâlni, pe 24 martie Rusia și pe 27 martie Danemarca, în jocuri amicale. Înaintea plecării, chiar selecționerul Christoph Daum(FOTO – chiar în timpul vizitei)  s-a întâlnit cu jucători și le-a transmis ”Sunt cu ochii pe voi. Sunteți niște norocoși! Vă aștept la naționala mare”. De fericire (probabil) Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK), au sărbătorit cu alcool, chiar în avion.

„Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a decis să renunțe la cei patru fotbaliști care au comis abateri disciplinare grave. Astfel, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit azi cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în țară.

Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal.”, se arată în comunicatul oficial de pe site-ul FRF.

Principiului coubertiniano-bachusian”Ai pierdut? Continuă! Te-ai ridicat? Continuă!” nu stă în picioare la vrâsta lor. Dacă acest lucru se petrecea în SUA, având în vedere ETATEA (și ebri-ETATEA), cei patru ar fi fost arestați.

Baza sportiva Tineretului

foto: sport.ro

 

Din aceeași categorie