Tenis EXTRATERESTRU la Melbourne! O româncă e acolo !!!

Ciao restaurant - pizzerie

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Australian Open după ce a făcut meciul vieții în semifinala cu senzaționala Angelique Kerber, meci câștigat cu 6-3, 4-6, 9-7.

Primul set a fost la discreția Simonei care a început fabulos: 5-0 pentru a se impune cu 6-3 în urma unui joc perfect.

Setul secund s-a decis practic la scorul de 4-3 când Halep a avut mingea de break și un pic de ghinion la această minge care doar ce a mușcat din linia de fund. La 4-5 Simona a anulat două mingi de set dar cedează până la urmă. Set mai degrabă pierdut de Halep decât câștigat de Kerber.

Setul decisiv. Primul game. Minge fantastică dar câștigată de Kerber care face breakul.  Dar vine re-breakul după ce Simona a irosit și două mingi trei mingi de break. 1-1. Apoi 2-2. 3-3. 4-3… 5-3 cu break Halep și serviciu pentru meci! Dar Kerber și din fund face brak-ul… Simona… challnege două mingi de meci la 5-4!!!! S-a dus prima… Se duce și a doua…. Apoi o uriașă minge ratată de Simona: 5-5/5-6 cu trei gameuri consecutive Kerber. Două mingi de meci pentru Kerber, salvate de Halep. Break Simona! 8-7 minge de meci, a treia salvată de Kerber. Vine și a patra minge. E ULTIMA. HALEP ÎN FINALĂ, a treia de Grand Slam a carierei.

SC Rozsdas Service SRL

Scor final: Simona Halep – Agelique Kerber 6-3 / 4-6/9-7

Din aceeași categorie