Taximetru întors cu roțile în sus, după un accident pe Strada Republicii, în Oradea

Un taximetru s-a răsturnat cu roțile în sus, luni dimineață, în urma unui accident petrecut pe Strada Republicii, între magazinul Crișul și gară. Taximetristul și clienta sa au fost duși la spital,cu răni ușoare la cap, respectiv la piept.

Accidentul s-a produs cu puțin înainte de ora 8. Cercetările polițiștilor au arătat că taximetrul a fost lovit de un autoturism care a ieșit de pe Strada Pescărușului. Șoferul acestui din urmă vehicul nu s-a asigurat și a izbit mașina de taxi care s-a răsturnat.

sursă video: INFO TRAFIC jud. BIHOR/ Török Tamás

Mai multe echipe de intervenție ale ISU ”Crișana” și SMURD au fost trimise la locul accidentului. Taximetristul de 39 de ani și pasagera lui, o femeie de 62 de ani, au fost investigate de salvatori și au fost duși la Spitalul Județean din Oradea. Niciunul nu a rămas internat pentru că rănile nu au fost grave.

Vinovat de producerea accidentului, șoferul care nu a acordat prioritate taximetrului a fost sancționat cu 6 puncte de amendă (adică 870 de lei) și i-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile.

Din aceeași categorie