Tari și la Ansambluri: Zestrea Buduresii merge în semifinale! VEZI AICI atmosfera din autobusul bihorenilor. Campionul Sandu Lungu a călătorit 12 ore ca să-i susțină!

Giorgio Mare Oradea

Ansamblul Zestrea Buduresii s-a calificat în semifinalele concursului ”Duelul Ansamblurilor”, care are loc la emisiunea lui Măruță de la Pro TV. Bihorenii i-au învins în sferturi de reprezentanții Clujului, Ansamblul ”Someșul”. Din 25.000 de voturi 65 de procente s-au dus spre Budureasa lui Ioane ”dobașu”!

Campionul Sandu Lungu a călătorit 12 ore cu trenul pentru a-i susține pe con-județenii săi. ”M-ați făcut să bat atâta drum… Sper că o să câștigați că doar nu am venit degeaba. M-am chinuit la cușetă că o mână îmi atârna prin tren… ”, a spus fostul campion mondial de judo. Favoriții lui Sandu au mers strună și s-au impus în final.

BIHORU! BIHORU!

SC Rozsdas Service SRL

Atmosfera din autobus a fost plină de încredere pentru ”echipa” din Budureasa care s-a calificat în semifinale. Ansamblul Zestrea Buduresii a confirmat prezența la Serbările Zăpezii care se vor desfășura la Vârtop în perioada 16-18 februarie. Cavalerii folclorului bihorean vor fi pe scenă, la Pârtia Piatra Grăitoare, duminică, 18 februarie. Printre dansatori se numără și Ciprian, un mijlocaș foarte talentat al echipei de juniori Bihorul Beiuș. Ciprian este supranumit și ”Messi din Bihor”.

Votati Bihorul …maine de la ora 15 La Maruta !!!!

Posted by Jackye Adrian on 5 Februarie 2018

 

Din aceeași categorie