Taekwon-do: Karina Mihuța, triplă campioană la Openul Italiei de la Barletta

Ciao restaurant - pizzerie

Orasul Italian Barletta a gazduit in acest an Open-ul Italiei , turneu clasa A, in organizarea clubului Fit sport, condus de vicepresedintele federatiei europene de Taekwon-do Master Ruggiero Lanotte.

Campionatul a aliniat la start peste 250 de sportivi din Bosnia Hertegovina, Irlanda, Slovenia, Romania si Italia. Tara noastra a fost reprezentata de sportiva Mihuta Karina si antrenorul Romeo Tulkos, respectiv de doamna Mucichescu Minerva care a facut parte din corpul de arbitraj. Sportivii au pututu concura la 2 probe: Tull (exercitii de forma) si lupta. Totodata sportivii au avut dreptul de a-si etala valoarea si in categoriile superioare de varste conform categoriei lor.

   Sportiva clubului oradean King Do-Lions, Mihuta Karina  cea care saptamana trecuta s-a intors de la Grand Prixuul Bosniei cu locul I la lupta si locul III la tull, de aceasta data a urcat de trei ori pe cea mai inalta treapta a podiumului ea obtinand 3 locuri I : locul I- tull copii 2-1gup; locul I – tull junioare 2-1 gup si tot locul I la lupta copii -14 ani/-55 kg.    “Sunt foarte mandru de prestatia Karinei. A avut meciuri grele , dar ma bucur nespus de mult ca si-a indeplinit obiectivele propuse. Este o sportiva de perspectiva care deja si-a spus cuvantul nu doar la competitiile nationale ci si la cele internationale. Saptamana aceasta sambata Karina impreuna cu alti colegi a ei, va participa la Cupa Colosseum din Baia Mare pe stil de semi-kempo, fiind ceva nou pentru ei, dar studiind bine regulamentul eu cred ca vom avea reusite si aici.” – Tulkos Romeo , antrenorul principal al echipei.

Din aceeași categorie