Suspect de jaf, prins de un polițist aflat în timpul liber. Tâlharul tocmai atacase un pensionar în scara unui bloc

Ciao restaurant - pizzerie

Un individ care a atacat un bărbat de 70 de ani în scara unui bloc din Oradea și i-a furat banii și actele a fost prins de un polițist aflat în timpul liber. Aflat în apropiere, agentul a auzit strigătele victimei și a intervenit, reușind să-l imobilizeze pe suspect.

Incidentul s-a petrecut în sâmbăta dinaintea sărbătorii Paștelui ortodox, puțin după orele amiezii. Pensionarul de 70 de ani a fost atacat în timp ce se afla în scara unui bloc din cartierul Nufărul, din Oradea.

Agresorul, un localnic de 32 de ani, i-a luat victimei din buzunar 1.450 de lei, cheile de la apartament și actele de identitate, după care a lovit-o pentru a-și asigura scăparea. N-a reușit să fugă, pentru că a intervenit un polițist, aflat în timpul liber.

”Polițistul orădean se afla în curtea imobilului respectiv la momentul comiterii faptei; a fost alertat de strigătele de ajutor ale septuagenarului și l-a surprins pe bărbat chiar la ieșirea din casa scării blocului de locuințe în care tocmai comisese fapta. Polițistul orădean l-a imobilizat pe bărbatul de 32 de ani și a solicitat telefonic intervenția colegilor”, a precizat comisarul-șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Baza sportiva Tineretului

Potrivit eBihoreanul, polițistul care l-a prins pe suspect se numește Sorin Gavrilete și este agent la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea.

Banii, actele și cheile furate de la victimă au fost recuperate, iar suspectul a fost arestat chiar în ziua de Paște. Acuzat de tâlhărie, bărbatul va sta după gratii timp de 30 de zile.

Din aceeași categorie