Supercupa Bihorului se dispută de la ora 17:30 la Borș, între CSC Sînmartin și Dacia Gepiu

Giorgio Mare Oradea

Deținătoarea titlului în Liga 4, CSC Sînmartin și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Dacia Gepiu, se vor întâlni azi (miercuri, 22 august) pe Stadionul din Borș, de la ora 17.30, în finala Supercupei Bihorului.

CSC Sânmartin vine după ratarea promovării în Liga 3, însă este una dintre marile favorite la câștigarea campionatului și în sezonul 2018-2019. De partea cealaltă, Dacia Gepiu are de partea ei experiența și faptul că această grupare e mai mult o familie decât o echipă.

Debutul de sezon a fost facil pentru campioană, 5-0, în deplasare cu Unirea Roșia, în Cupa României în timp ce Dacia Gepiu a fost eliminată, surprinzător oarecum, de Voința Ciumeghiu, după prelungiri.

Sunt destule noutăți la Sînmartin, în frunte cu sosirea lui Călin Cheregi pe banca tehnică și cu numirea lui Cosmin Bodea ca director general al clubului condus de Alex Krenek, fost membru în Comitetul Executiv al FRF. Au plecat o serie de jucători dar au venit Salif Nogo și Sorian, jucători de mare experiență, inclusiv la nivelul Ligii I, asta în vreme ce Dacia Gepiu numai de experiență nu duce lipsă, cam toți titulari evoluând în eșaloanele superioare ale fotbalului românesc.

Baza sportiva Tineretului

Cert este că iubitorii fotbalului pot asista la un meci cu mulți ”fotbaliști” pe teren și cu ambițiile de rigoare. Totul se va decide azi, în 90 de minute. Dacă rezultatul va fi egal, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Finala Supercupei va fi arbitrată de Adrian Pal asistat de Iulius Timar și Marius Matica.

 

 

Din aceeași categorie