Steaua București învinge (de două ori) pe CSM DIGI Oradea și continuă parcursul de metronom spre un nou titlu

Giorgio Mare Oradea

Steaua București și-a reconfirmat statutul de mare favorită la câștigarea unui nou titlul național după ce a învins, în ambele partide ale dublei de la Oradea, principala rivală la locul 1, CSM DIGI.

Partida de vineri seara a fost ceva mai echilibrată. Olandezul Koopman, a fost principala gură de tuna echipei din Oradea care a fost condusă la finele primul sfert cu 2-1, pentru ca, la pauză scorul să fie egal: 3-3. CSM a făcut un sfert trei foarte bun, care o trimitea în postura de favorită la câștigarea partidei. 6-4 pentru orădeni era scorul înaintea ultimelor opt minute de joc. Însă Steaua a reușit un sfert patru de excepție, a marcat de cinci ori, și s-a impus cu 9-7. Murisici a reușit un careu de goluri, ca i replică a la apetitul ofensiv al lui Koopman.

Al doilea meci, disputat sâmbătă, 24 martie, nu a avut istoric. Steliștii au avut un avantaj minim după primul sfert: 3-2 dar și l-au mărit până la pauză: 7-4. În sfertul trei Steaua a marcat aproape la fiecare atac și a primit doar două goluri: 13-6 pentru ca ultima pătrime să desăvârșească opera și să se impună cu un scor elocvent: 17-8.

Steaua are 78 de puncte, a câștigat toate cele 26 de partide disputate până acum în vreme ce orădenii sunt pe locul secund cu 15 puncte mai puțin.

SC Rozsdas Service SRL

CSM DIGI – Steaua 7-9 (1-2, 2-1, 3-1, 1-5)

CSM DIGI – Steaua 8-17 (2-3, 2-4, 2-6, 2-4)

CSM DIGI: Pijetlovici, Gavriș – Vancsik, Dobre, Szabo Istvan, Szabo Roland, Rocca, Kovats, Gergelyfi,   Ramiro Georgescu, Koopman, Remes, Czenk, Ilisie.

Steaua: Drăgușin – Filipovici, Chioveanu, Mihnea Gheorghe, Teohari, Buljubasici, Antipa, Murisici, Pavel Popescu, Robu, Ghiban, Goanță, Tudor Popescu, Vătrai, Rădoi. Antrenor: Andrei Iosep.

Arbitri: Adi Alexandrescu – Mihai Bălănescu

Din aceeași categorie