Specialiștii au avut dreptate, Vardar e peste CSM București. Campioana Macedoniei a pulverizat deținătoarea trofeului încă din primele 10 minute

Giorgio Mare Oradea

Pentru EHF Champions League, deținătoarea trofeului, CSM București pornea favorită din punctul nostru de vedere, al suporterilor români, dar nu și pentru specialiștii în domeniu, care au văzut-o pe Vardar favorită la un loc în finală. Și au avut dreptate, pentru că Vardar a învins, lejer chiar, cu 38-33, după ce echipa din Macedonia a făcut o primă repriză fantastică.

În prima semifinală a EHF Champions League la handbal feminin, Gyor a dispus de Buducnost Podgorica cu 26-20. În ca de-a doua, emoțiile fanilor români au fost risipite repede, dar negativ. CSM București a fost pulverizată de Vardar Skopje încă din primele minute de joc. Restul a fost o cursă de urmărire, nereușită, a echipei din București, care a fost condusă și la 11 goluri: 19-8 (min 25). Și pe parcursul părții secunde Vardar a avut mereu, opt goluri (chiar și  zece) pentru a se impune, lejer: 38-33.

La casele de pariuri, Vardar avea o cotă de 1,30 pe când CSM nu cobora sub 3,20 deși era deținătoarea trofeului.

Finala mică 16.15 Buducnost – CSM București

Baza sportiva Tineretului

Finala mare: 18:45 Gyor – Vardar.

 

Din aceeași categorie