Seria neagră continuă; Luceafărul Oradea spune adio Cupei României!

Giorgio Mare Oradea

FC Luceafărul Oradea continuă seria neagră, fiind eliminată și din Cupa României. ”Luceferii” nu au avut un adversar dificil ci o echipă din subsolul clasamentului în Liga 3 însă Cristi Dulca a menajat câțiva jucători de bază iar asta s-a văzut în economia partidei.

Gazdele au deschis scorul după 10 minute prin experimentatul Ceaca care a preluat în careu și a înscris cu un șut pe centru. Luceafărul a egalat șapte minute mai târziu când Trif și-a creat singur faza de gol printr-o intercepție (după un duel aerian) urmată de un șut în cross care a făcut ca tabela să indice egalitatea: 1-1. Orădenii au dominat teritorial iar Lăzăreanu a avut trei intervenții ce au amintit că așchia nu sare departe de trunchi, tatăl său fiind legendarul portar al lui FC Bihor din anii 80.

Contraatacul și fazele fixe au fost armele clujenilor. La pauză a fost 2-1 pentru Sănătatea, după ce  în minutul 32, Adrian Lupu a executat excepțional o lovitură liberă, aproape de vinclul porții lui Goia.

”Virușii verzi”au închis tabela în minutul 72 când Vitan a fructificat o pasă în adâncime dovedindu-se fost mai rapid decât goalkeeperul orădean, trimițând pe lângă acesta, din alunecare.

SC Rozsdas Service SRL

CASETA TEHNICĂ

SĂNĂTATEA CLUJ – LUCEAFĂRUL ORADEA   3-1 (2-1)

FC Sănătatea: Lăzăreanu – Paul, Negru, Dan, I. Ţârlea, Vitan – Yuh Joel, Ititesc, Ad. Lupu – Gaşpar, Ceaca. Antrenori: Matei Dan şi Csaba Kis

Luceafărul: Goia – Balea, D. Ciobanu, A. Mutu, Ban – Ţegle, Cuc – Al. Dulca, Chiş Toie, R. Trif – Antohi. Antrenor: Cristian Dulca

Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); Asistenţi: Radu Despa (Baia Mare) şi Tamaş Kopriva (Satu Mare).

 

Din aceeași categorie